• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Arkadaşlar bi bakabilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi bakabilirmisiniz
Bu konunun buraya açılmayacağını biliyorum ancak çookk acil olduğu için buraya açıyorum burda dolanan çok :) gereken yere açtım orda kimse yok onun için buraya açtım...

İlgilenenlere Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Aşağıdaki videonun arka planındaki fon müziğini arıyorum ama bulamadım arkadaşlar yardım edebilirmisiniz.
[video=youtube;F_TmY7xD4YM]http://www.youtube.com/watch?v=F_TmY7xD4YM[/video]

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
videoyu izlemedim ancak youtube mp3 video dönüştürücü kullanabilirsin.

fnldstntn

Üye
Videoyu izleyemiyorum ama Shazama dinleterek bulabilirsin....

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar. ben sadece o ilahinin arkasındaki fon müziği istiyorum yani sözsüz sadece müzik olacak. shazamada dinlettim bulamadım fonu :s

fnldstntn

Üye
Bende video açılmıyor sorun bendemi acaba?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
videoya baktım şimdi, evet youtube mp3 dönüştürücüyü kullanabilirsin kardeşm. Konu ilgili yerlere taşınabilir.

serecans

serecans

Üye
o biraz zor kardeşim işte

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar youtube mp3 çevirici vs. sorun değil mp3 mp4 flv avi olması önemli değil :( bnm için önmli olan videonun arkasındaki fon müziğidir sözsüz müzik lazım...

"sen ağlama - rehai yeprem" yazarsanız video çıkıyor... ama fon müziğini bulamadım birtürlü...

serecans

serecans

Üye
GoldWave v5.19 - Müzikten Sesi Ayırma Programı

böyle bi pro var balabilirsen bununla ayrılıyormuş bi dene istersen

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İsteğini ancak beat remix ile uğraşanlar yapabilir. Şiir çok meşhur olurda dinlenirse biri çıkar bunu fon yapar ancak ozaman indirirsin. Telafi için bunu tavsiye ederim

Konu iki farklı kategoride görünecek şekilde ayarlandı.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
vallahi istediğini yeni anladim. Onu yapmak biraz zor ya.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar müzikten sesi ayırabiliyorum o sorun değil hiç. mixcraaft programları falan kullanıyorum ama müzik tam olarak çalmıyor hemen söz giriyor... sırf sadece fon arıyorum çıldıracam bulamadım :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...