olmaza
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben BilGgİAsyara FformaT aTtım bişisini Silmedim ama Bİlgisayar çalışıyor sİmdi....f2 ye basınca acılmıyodu o yüzden atttım...dediğinden bilgisayarın güç kaynağının değiştirmemi istiyon(aanlamı çıkıyor) ama suan bilgisayar çalışıyor ne yapayım simdi .... bide bunun sebebi ne güç kaynağı 1,5 2 aylık bişi yani
bide bi ara bilgisayaarı aldığım ilk gün de güç kaynağı bozulmustu...değistirdik....büüyük ihtimal gARANTİSİ VARDIR YADA YAPARLARMI YADA VOLTAJ DÜŞŞÜRÜCÜ FELAN TAKSAK YARDIM ETSEN ÇOOK sevinirim....
hersey iiçin saollll
Bunun sebebi güç kaynağınızın kalitesiz, üretim hatalı veya verimsiz olduğunun göstergesidir. Ayrıca bunun sadece voltaj düşürme ile ilgisi yoktur. Elektriksel dalgalanma demek, evde kullanılan kablo tesisatının kötü olduğuna işarettir ve bu sırada bunun gibi problemler olabilir. Yani Anti-Surge bu problemi boşuna vermemiş. Yani voltaj dalgalanması da Donanımlarınızın için çok zararlı bir konumdadır. Voltaj düşürücü de takmak bu sorunu çözmez. Aldığınız güç kaynağının özellikle Patentine dikkat edin. Bazen sahte markalar ile bu gibi problemler yaygın oluyor.
Eğer bunun gibi problemi bir daha alırsanız, o zaman alacağınız PSU'nun markasına ve patentine bakarak alın.
bende 400w lık power var 500w'lık alsam bi sorun olurmu ?
anakart destekliyorsa 800 lük bile baqlqrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?