Arkadaşlar bende Windows xp 32 bit var.

Sponsorlu Bağlantılar

TrabLusGarP Samet2014

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende Windows xp 32 bit var.
Arkadaşlar bende Windows xp 32 bit var ben windows 7 yüklersem format atmış gibi olurmuyum? yani windows cp 32 bittekinlern kökü vb. gibi şeyleri kalırmı?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Pek birşey anlamadım ama; istersen sıfırdan kurarsın herşey silinir, istersen yükseltme yaparsın eski dosyalar programlar vs windows.old klasöründe kalır

TrabLusGarP Samet2014

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım ben sıfırdan başamak istiyorum bana yardım edebilirmisin?bide benim bilgisiyar 10 yıl önce dayım göndermiş başka ülkeden çok kasıyor baya virüs bulaşmış heralde ben format atacaktım ama atamadım windows 7 yüklersem fornat atmış gibi olurmuyum?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
yeni sistem kuracaksın kısaca, bu da format sayılır. Herşeyi silmek istiyorsan pc açılırken cdyi tak cdden önyükleme için bir tuşa vasın vb birşey yazacak bastıktan sonra kurulum sana yardımcı oluyo

TrabLusGarP Samet2014

Üye
    Konu Sahibi
ama bende cd yok kardeşim nasıl yapabilirim?ve ya nerelerde satılır?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
cd satan heryerde satılıyodur sanırım(korsa tabi) sizin oralarda oyun cdsi pc vs satan bir yer varsa oradan alabilirsin. Yada internetten indir

TrabLusGarP Samet2014

Üye
    Konu Sahibi
internetten baktımda buladım kardeş bi türlü çıkmıyor bazılarıda bozuk koyuyor. sen biliyormusun nerde olduğunu biliyorsan özelden söylermisin ?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
ram miktarını yazarmısın ona göre araştırıcam
Ve bu arada normal link bulamayabilirim sende torrent programı var mı

TrabLusGarP Samet2014

Üye
    Konu Sahibi
896 RAMIntel(R) Pentium(R) 4CPU 2.53 GHz yazıyor bu bilgisiyar iyimi ama çok kasıyor eskiden iyiydi ama sonradan böyle oldu.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
özel mesaj attım

Takipçi Satın Al

Üst Alt