Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiarkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım
arkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım bana bi yardım acilllllllllllllllllllllll
dersimli.h
Üye
N73me Al Derim Forumda Bir Cok Konu War N73 - N73me Arası Tercih Edilen N73 Me Kısacası N73 Me....
handful1907
Üye
bendede n73 var ... benim aldığım yerde n73 me yoktu olsaydı me alcaktım ... çünkü ses kalitesi daha iyi
dersimli.h
Üye
HeraLde ßirde Surası War Normal N73'ün KuLakLığını NasıL OLduğunu BiLmiyorum Ama N73Music Editionun Kulaklıgında Kumandası Var Ordan Yönetebiliyosun Müziği
mami24
Üye
Konu Sahibi
çok saol yardımın için
bide sesi hangisini daha çok çıkıyor
onder_17400
Üye
n73 me nin sesi daha iyi sen me al alacaksan
mami24
Üye
Konu Sahibi
ok saol yardımlarınız için teşekkürler
arkdlr
guest1212
Üye
maddi durum iyiyse n73me al derim ama iyi değilse düz n73 al arada çok bi fark yok
Lion Heart
Üye
nokia n73 alıp prodcut codeunu değiştirerek n73me yazılımı yükleyebilirsin.
mami24
Üye
Konu Sahibi
Yazılmı yüklerimde ama ses kalitesi değişirmiki
bi yardım
akrepkore
Üye
benim tanıdık bir arkadas yaptı.bi farkı yok dio.yani farkı yok derken n73 alırım me ye ceviririm dio fazla para vermeye gerek yok diyor.ama ben de diyorum ki donanımsal bi farklılık yoksa n73 ile n73me arasında.n73 u al me cevir.donanımsal bi fark varsa n73 me al.nokianın sitesine gir bak.orda yazar buyuk ihtimal...
mami24
Üye
Konu Sahibi
ok saol kardeş yorumun için
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
Bende n73 ve n73 me arasında kararsız kalmıştım ama normal n73 aldım. Arada hiçbir fark yok. Bence normalini al.
kahire123
Üye
kardeş sen aldanma vazgeç N73 ten başka al paranı kurtar bende N73 kullanıcısıyım hiç memnun dilim zamanla bozuluyor almadıysan vazgeç bence