Telefon Tavsiyesi arkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım
arkadaşlar ben n73 almayı düşünüyorum sizce düzünümü alıyım yoksa me mi alıyım yardım bana bi yardım acilllllllllllllllllllllll

• Beğen
Tepkiler: +pozitif+

dersimli.h

dersimli.h

Üye
N73me Al Derim Forumda Bir Cok Konu War N73 - N73me Arası Tercih Edilen N73 Me Kısacası N73 Me....

handful1907

handful1907

Üye
bendede n73 var ... benim aldığım yerde n73 me yoktu olsaydı me alcaktım ... çünkü ses kalitesi daha iyi

dersimli.h

dersimli.h

Üye
HeraLde ßirde Surası War Normal N73'ün KuLakLığını NasıL OLduğunu BiLmiyorum Ama N73Music Editionun Kulaklıgında Kumandası Var Ordan Yönetebiliyosun Müziği

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
çok saol yardımın için
bide sesi hangisini daha çok çıkıyor

onder_17400

Üye
n73 me nin sesi daha iyi sen me al alacaksan

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ok saol yardımlarınız için teşekkürler
arkdlr

guest1212

guest1212

Üye
maddi durum iyiyse n73me al derim ama iyi değilse düz n73 al arada çok bi fark yok

Lion Heart

Lion Heart

Üye
nokia n73 alıp prodcut codeunu değiştirerek n73me yazılımı yükleyebilirsin.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
Yazılmı yüklerimde ama ses kalitesi değişirmiki
bi yardım

akrepkore

akrepkore

Üye
benim tanıdık bir arkadas yaptı.bi farkı yok dio.yani farkı yok derken n73 alırım me ye ceviririm dio fazla para vermeye gerek yok diyor.ama ben de diyorum ki donanımsal bi farklılık yoksa n73 ile n73me arasında.n73 u al me cevir.donanımsal bi fark varsa n73 me al.nokianın sitesine gir bak.orda yazar buyuk ihtimal...

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ok saol kardeş yorumun için

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Bende n73 ve n73 me arasında kararsız kalmıştım ama normal n73 aldım. Arada hiçbir fark yok. Bence normalini al.

kahire123

Üye
kardeş sen aldanma vazgeç N73 ten başka al paranı kurtar bende N73 kullanıcısıyım hiç memnun dilim zamanla bozuluyor almadıysan vazgeç bence

klxc

klxc

Üye
n73 me ksnlkle

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Bence:

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
beyler yorumlar için teşekkürler
KAHİRE123 SENCE HANGİ TELEFONU ALIYIM 500 YTL CİVARI HANGİ TELEFONU TAVSİYE EDERSİN CEVABINI BEKLİORUM

klxc

klxc

Üye
beyler yorumlar için teşekkürler
KAHİRE123 SENCE HANGİ TELEFONU ALIYIM 500 YTL CİVARI HANGİ TELEFONU TAVSİYE EDERSİN CEVABINI BEKLİORUM
kanki sn ne yap bilio musn 500 kgıt wrsa 2.el n95lere bk derim hiç pişman olmazsın %100 garanti n95:bann::bann::bann:

speedrush

speedrush

Üye
ßence n73 me al derim...:pro: ama senin tercihin tabi ki.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ben 2. ele karşıyım arkdaşlar başka 0 hangi telefonları alabilirim 500 civarı nokıa olsun
SAYGILARRRRRRRRRR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt