Arkadaşlar ben kırklareli merkezde oturuyorum Ovi maps te gözükmüyor yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kırklareli merkezde oturuyorum Ovi maps te gözükmüyor yardım.
bütün ilçeler gözüküyor fakat merkez gözükmüyor. Sadece uydu görünümü var oda bi ise yaramıyor :) yardım ederseniz sevinirim.

xxdama

xxdama

Üye
bendede kirikkalenin dogusundaki iller gozukmuyodu. kaldirdim.geri.yukledim.. geri.kaldirdim. sonra.burdan buldugum.ovi haritalrin.degisik.wersiyonunu.yukledim. artIK haritalar.acilmiyodu/.sonra format attIM tele. simdi..giriyorum.ama ulkeler yuklu.degil.we biraz.uzaklastirdiktqn sonra.atIYO.
bilen arkadaslar.banada.yardim.etsin
:teşekkürler:

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm ilginç

izmitli1983

izmitli1983

Üye
tüm iller yok ovi de afyon ilin de vardı bu sorun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bütün ilçeler gözüküyor fakat merkez gözükmüyor. Sadece uydu görünümü var oda bi ise yaramıyor :) yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaş hafıza kartından cities kılasörünü sil daha sonra telefonun uygulama yöneticisi yüklü uygulamalardan haritalar ile ilgili tüm programları kaldır ve nokiasuite ile tekrar kur. İnşallah düzelir. Ayrıca ben şimdi kendi telefonumdan kontrol ettim Kırklareli merkez bende gözüküyor.

----------Eklendi @ 15:12:23 ---------- Yazıldı @ 15:08:22 ----------

bendede kirikkalenin dogusundaki iller gozukmuyodu. kaldirdim.geri.yukledim.. geri.kaldirdim. sonra.burdan buldugum.ovi haritalrin.degisik.wersiyonunu.yukledim. artIK haritalar.acilmiyodu/.sonra format attIM tele. simdi..giriyorum.ama ulkeler yuklu.degil.we biraz.uzaklastirdiktqn sonra.atIYO.bilen arkadaslar.banada.yardim.etsin:teşekkürler:
Arkadaş bu yolu bir dene istersen.

Arkadaş hafıza kartından cities kılasörünü sil daha sonra telefonun uygulama yöneticisi yüklü uygulamalardan haritalar ile ilgili tüm programları kaldır ve nokiasuite ile tekrar kur. İnşallah düzelir. Ayrıca ben şimdi kendi telefonumdan kontrol ettim Kırklareli merkez bende gözüküyor.

xxdama

xxdama

Üye
deniyelim

----------Eklendi @ 15:35:17 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------

ama bende pc yok. nasI olcak?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
deniyelim

----------Eklendi @ 15:35:17 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------

ama bende pc yok. nasI olcak?
Kablosuz ağ ile bağlan daha sonra yazılım güncellemesini yap harita programını indirip kurar daha sonra harita programını çalıştır ve haritaları indir başka alternatifin yok.

xxdama

xxdama

Üye
iste sorun orda. yazilim guncellemesi icin net lazim. ayarlardan baktim. wifi yok
:'(

----------Eklendi @ 16:00:10 ---------- Yazıldı @ 15:56:22 ----------

artI ovi haritalarIN eski surumu yuklu.yeni surumu olsa yapmasi kolay

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kablosuz ağı bulunan bir yerde denemen gerekli, Ankara da mı yaşıyorsun eğer öyleyse Kızılayda felan yada Yüksel caddesinde bir sürü wlan wifi var ordan hallet.

xxdama

xxdama

Üye
Kablosuz ağı bulunan bir yerde denemen gerekli, Ankara da mı yaşıyorsun eğer öyleyse Kızılayda felan yada Yüksel caddesinde bir sürü wlan wifi var ordan hallet.

wifi kolay. okuldan girerim . ama nerden yuklucem. ama bi dakka ovi magazaya wifi ile baglaniyidu. yarin okulda hallederim.
cok tesekkurler :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim inşallah sıkıntı kalmaz, iyi haberlerini bekliyoruz.

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
diniyorum inşallah olur ne diyelim :)

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum inşallah olur ne diyelim :)

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
olmadı arkadaslar :( en çok koyanda ilçelerin gözüküp merkezin gözükmemesi. Küçük bir şehrimiz ama bu kadarda küçümsenmez :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt