Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben kırklareli merkezde oturuyorum Ovi maps te gözükmüyor yardım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edilecik11
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kırklareli merkezde oturuyorum Ovi maps te gözükmüyor yardım.
bütün ilçeler gözüküyor fakat merkez gözükmüyor. Sadece uydu görünümü var oda bi ise yaramıyor yardım ederseniz sevinirim.
xxdama
Üye
bendede kirikkalenin dogusundaki iller gozukmuyodu. kaldirdim.geri.yukledim.. geri.kaldirdim. sonra.burdan buldugum.ovi haritalrin.degisik.wersiyonunu.yukledim. artIK haritalar.acilmiyodu/.sonra format attIM tele. simdi..giriyorum.ama ulkeler yuklu.degil.we biraz.uzaklastirdiktqn sonra.atIYO.
bilen arkadaslar.banada.yardim.etsin
:teşekkürler:
Arkadaş hafıza kartından cities kılasörünü sil daha sonra telefonun uygulama yöneticisi yüklü uygulamalardan haritalar ile ilgili tüm programları kaldır ve nokiasuite ile tekrar kur. İnşallah düzelir. Ayrıca ben şimdi kendi telefonumdan kontrol ettim Kırklareli merkez bende gözüküyor.
Arkadaş hafıza kartından cities kılasörünü sil daha sonra telefonun uygulama yöneticisi yüklü uygulamalardan haritalar ile ilgili tüm programları kaldır ve nokiasuite ile tekrar kur. İnşallah düzelir. Ayrıca ben şimdi kendi telefonumdan kontrol ettim Kırklareli merkez bende gözüküyor.
Kablosuz ağ ile bağlan daha sonra yazılım güncellemesini yap harita programını indirip kurar daha sonra harita programını çalıştır ve haritaları indir başka alternatifin yok.
xxdama
Üye
iste sorun orda. yazilim guncellemesi icin net lazim. ayarlardan baktim. wifi yok
artI ovi haritalarIN eski surumu yuklu.yeni surumu olsa yapmasi kolay
OttomaN TigeR
Üye
Kablosuz ağı bulunan bir yerde denemen gerekli, Ankara da mı yaşıyorsun eğer öyleyse Kızılayda felan yada Yüksel caddesinde bir sürü wlan wifi var ordan hallet.
Kablosuz ağı bulunan bir yerde denemen gerekli, Ankara da mı yaşıyorsun eğer öyleyse Kızılayda felan yada Yüksel caddesinde bir sürü wlan wifi var ordan hallet.