Arkadaslar bana yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bana yardım edin
Konu kapatılırsa sevinirim hakkımda yanlış düşünenler vaar oyüzden kilitlenirse sevinirim kusura bakmayın

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yani laptop mu telefon mu diyosun bende aynı ikilemdeyim ama karne için değil alınması gerekli olduğu için alıyorum :) ileride ders sağlığın açısından laptopu ertele çünkü onu alırsan tüm zamanını oyun oynayarak geçirip seneye sınıfta kalırsın bu sene kalmasanda :) bu yüzden telefon tercihimdir yine de sen bilirsin tabi ki sonra ki senede pc aldırırsın :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler ama ben leptopu okul zamanında kullanamayacagım ama iphone u alırsam elimden düşmez ve ben lumia ları çok istiyorum ama elinde iphone oldugu için onu almak zorundayım sevgilimede sordum diyorki telefonun var leptop al sonra telefon alırsın birde bu açıdan baksak sene içi leptop yasak anca 15 tatilde falan kullanabileceğim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Derslerini etkilemeyecekse tabi ki laptop almalısın zaten telefonun var yeterli hemde lumiaları beklemiş olursun telefonu ertele laptop tercih et kardeşim :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sınıfı zorla gecene asus oyun notebooku veya iphone 4s...bızde alayı 4-5 avcumuzu yalıyoruz :vur:

Mert

Mert

Üye
Bana iyi bi üniversite kazan iyi bir telefon alalım diyorlar o_O

klongs

klongs

Üye
ben üniversite kazandığımda babamın yeni telefon alması için babama 500 tl para vermiştim

• Beğen
Tepkiler: Mert
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hayat şartları bende öyleydim hepsi 5 gelir bi şey yok :D Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor en iyisi sınıfta kötü ol ilk dönem sonra ikinci dönem için anlaşma yap takdir getirince kap hediyeyi :D

• Beğen
Tepkiler: klongs
marist

marist

Üye
sınıfı zorla gecene asus oyun notebooku veya iphone 4s...bızde alayı 4-5 avcumuzu yalıyoruz :vur:

aynen bea :((

---------- Eklendi @ 12:19:50 ---------- Yazıldı @ 12:17:00 ----------

Bence Laptop. Çünkü telefonun var arkadaşının dediği qibi.elindeki Kötü bir telefonda deqil,idare ederSin :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben öyle değilim babamlar arabistana gittik satmak için aldık satamadık elimizde kaldı babamda sınıfı kırıksız geç vercem dedi birini nazar değdireceksinz ya :D

---------- Eklendi @ 12:47:33 ---------- Yazıldı @ 12:47:07 ----------

üstelik okadar zenginizki 3 yıldır 5800 kullanıyorum :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
satsan kaca satarsın alıcı bulabılırım ?

klongs

klongs

Üye
asusu gene anlarımda iphone 4s nasıl satılmadı

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Ya 3gündür kullanıyo babam daha satılmaz yinede teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt