Arkadaşlar Bana Şans Dileyin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bana Şans Dileyin Lütfen
arkadaşlar bana bir şans dileyin lütfen bi forum sitesine mod alımı için başvurular vardı ve bende başvurdum şimdi deneme sürecindeyim inşallah deneme sürecim hayırlı geçerse moderatör olacağım inşallah :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bol şans Alper :)
Denemeye aldılarsa mod da olursun merak etme :D
İnşallah olursun :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bol şans Alper :)
Denemeye aldılarsa mod da olursun merak etme :D
İnşallah olursun :)
orası öyle değil işte deneme sürecinde çalışmaya bakacaklar konulara dikkat gibi falan örnek verecek olursam mesela biri kısa mesaj yazdı diyelim bizim forumda öyle hemen yetkililere bildireceksin ve onlar müdahale edip silecekler bir kaç örnek daha vereyim konuyla alakasız mesaj bildirirsen yöneticilere bildiriyorsun konu içinde siyasi mesaj veya tartışma yada kavga yada tahrik edici sözler görürsen yöneticiye haber verilir gene artık ona göre bakılacak değerlendirmeye vede mod olarak seçilince bize bir veya bir kaç kişi tarafından eğitim verilecek modluk hakkında bunu @Buğra kardeşim bilir belki sana mod olunca eğitim verdilermi kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer ve Silinen Üye 2480407
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Şans :D

Bu profil fotosu hiç yabancı değil :hmmm
Peki ya imza :naughty:
orası öyle değil işte deneme sürecinde çalışmaya bakacaklar konulara dikkat gibi falan örnek verecek olursam mesela biri kısa mesaj yazdı diyelim bizim forumda öyle hemen yetkililere bildireceksin ve onlar müdahale edip silecekler bir kaç örnek daha vereyim konuyla alakasız mesaj bildirirsen yöneticilere bildiriyorsun konu içinde siyasi mesaj veya tartışma yada kavga yada tahrik edici sözler görürsen yöneticiye haber verilir gene artık ona göre bakılacak değerlendirmeye vede mod olarak seçilince bize bir veya bir kaç kişi tarafından eğitim verilecek modluk hakkında bunu @Buğra kardeşim bilir belki sana mod olunca eğitim verdilermi kardeşim :)
Sürekli sitede olman lazım zor iş :islik

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

öyle bir bahsediyorsun ki sanki burada çok farklı, bi de konun mantığını da anlamadım başka tarafda alacağın aldığın yetkinin buranın bağlantısı..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Symbianizer
Buğra

Buğra

Admin
Mod olacağın forum burası mi ?
Ozelden bana yaz :oke:

Ben modluk için eğitim vs almadim cünku 5-6 yildir forumlarda modluk yapıyordum :)
Her insanin yanlısı eksiği olabilir yetkili kişilerden yardim alırsın

0MG90

0MG90

Üye
Bol şans, hangi forum?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
mod acıkmaz mod susamaz mod uyumaz mod yorulmaz mod etin suyunu sıkmaz kapuuzn çekirdeyini çıkarmaz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, asigsasi, Silinen Üye 2480407 ve 2 diğerleri
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zor ve sıkıcı bir iş. Buna emin olabilirsin. Ama zevkli yanları da elbet vardır.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
konuda birçok yönetici var maşallah maşallah:kıskıs:

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
zor iş

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Başarılar! Mod olunca ne olcak peahh milletin arkasini temizliceksin :D benim görüşüm tabiki ;)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Silinen Üye 2480407

Üst Alt