arkadaslar bana pc ıcın tekken oyunları lazım.......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bana pc ıcın tekken oyunları lazım.......
evet arkadaslar bana pc ıcın tekken oyunların lınkını verebılır mısınız rıca etsem.......tekken 1-tekken 2-tekken 3-tekken 4-tekken 5 bunlardan hangısı varsa olur yada hepsı varsada olur bende playstatıon var onla oynuyorum ama pc ıcın varsa sevınırım.......

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Öncelikle Tekken 1, Tekken 2 ve Tekken 3 zaten PS1'in oyunudur. Diğer serileri ise Xbox, PS3 ve PC içindir. Normal olarak PS1 oyunlarını PC'de oynadığınız zaman düzgün görüntü alamazsınız. Onun için PS1 Sistemini baz alarak geliştirilmiş ePSXe Emulatoru mevcuttur. Bu sayede sorunsuz bir şekilde en iyi verimi alarak PS1 oyunlarını oynamak mümkündür. Vereceğim linkteki ePSXe Emulatorunu indirin. ePSXe Emulatoru'nun BIOS ve diğer tüm ayarları tarafımca yapılmıştır. Sizin sadece yapmanız gereken programı indirip çalıştırmak ve File Run ISO'ya tıklayıp oyunun ISO dosyasını bulup tamam demektir. Yani resimli anlatımda yaptığım gibi...

Örnek olarak başka bir oyunu seçtim.

ePSXe 1.7.0 PS1 Emulatoru :

Tekken 2 : Megaupload'dan indirmek için DNS'inizi değiştirin.

Tekken 3:

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
ilk öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim maşallahınız var her konuya ve sıkıntımıza hızır gibi yetişiyorsunuz
1.dosya en baştaki dosyayı indirdim rardan çıkarmak istedim ama şifre istedi şifresinide yazarsanız sevinirim
2.dosyayı indiremedim siz dns yi değiştirin demişsiniz nasıl eğişiyor onu ben bilmiyorum
3.dosyada bu hata veriyor belki siz bilirsiniz File not found-404 /!dowlnoad.html?tcv=1309614605734 diye hata veriyor sizden ricam 2. ve 3. dosyaları başka upload sitesinden verirseniz çok sevinirim.................

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
ilk öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim maşallahınız var her konuya ve sıkıntımıza hızır gibi yetişiyorsunuz
1.dosya en baştaki dosyayı indirdim rardan çıkarmak istedim ama şifre istedi nide yazarsanız sevinirim
2.dosyayı indiremedim siz dns yi değiştirin demişsiniz nasıl eğişiyor onu ben bilmiyorum
3.dosyada bu hata veriyor belki siz bilirsiniz File not found-404 /!dowlnoad.html?tcv=1309614605734 diye hata veriyor sizden ricam 2. ve 3. dosyaları başka upload sitesinden verirseniz çok sevinirim.................

Dosyanın . Şifresini söylemeyi unutmuşum. Fakat kendi Uploadım'dır. Zaten Filesonic'e şahsen Upload yaptım. Ayrıca diğer Upload siteleri çok değişti ve sürekli mahkemelik oldukları için oyunu Upload yapmak için bu siteyi seçtim.

Resimde anlattığım şekilde DNS'inizi değiştirin ve tarayıcınızı baştan başlatın. Bu sayede oyunu indirebileceksiniz. Ayrıca 3. link gayet sorunsuz çalışıyor. Tek yapmanız gereken linke tıklamak ve alttaki "Free Download" bölümünden oyunu indirmek olacaktır. Yani linkte herhangi bir hata yoktur. Eğer Emulator'un kontrol ayarlarında herhangi bir sıkıntı yaşarsanız, o zaman onun anlatımını da yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt