Nokia N900
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon sıfır halindeyken ve kataloglar yüklüyken uygulama yöneticisinden amsn'i sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Extras, Extras-Testing, Extras-Devel kataloglarını yükle... Kurulumu forumda var (http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ydi-ve-uygulama-indirme-islemleri-289884.html)... Belki de ondan kaynaklanıyordur...
Arkadasim "Maemo extras-devel" uygulama katalogunda kuruluysa akabinde root da kurulu olmali geriye sadece x terminal den bilindik bir kac seyi uygulaman yeterli olacaktir. Ben daha once N900 e flash attigim icin bu "maemo extras-devel" katalogunu kaybetmistim sonrasin da bir cok uygulamayi yuklerken kayip dosya uyarisi aldim olmadi, sonrasinda bunu ekletikten sonra sorunun cozuldugunu ve ardindan yeni guncelemer ardi sira geldi "root" da bunlarin arasindaydi, soyledigim gibi bunlar tamamsa sadece yapman gereken "x terminal" den bazi komutlari yazman,Maxicep de aratirsan bulursun. Bol sansbenimde yardima detayli aciklayacak birine ihtiyacim var bende flash atmistim baya oldu ama amsn programi ilk kez kurmaya denedim yapamadim o linux 86 sürümlerin secilen yere kadar geldim sonra ne yapilacak bilmiyorum xterminale nezaman ne yazilacak? acil calisan msn programina ihtiyacim var bilgisayardaki var olan email sifremle login yapabilecegim
Goruntulu ve sesli sohbeti artik "desteklemedigi" icin bence bunun hicbir degeri yoktur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bi bak istrersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?