Arkadaslar bana amsn kurulumuda yardimci olur musunuz? (Kayip dep dosyalariJ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bana amsn kurulumuda yardimci olur musunuz? (Kayip dep dosyalariJ
Telefonuma daha once kurdugum ama acamadigim bu programi daha sonra telefonumu flash attiktan sonra kuramaz oldum,pek fazla pc deneyimim yok o yuzden ne yapacagimi tam olarak bilmiyorum, kayip olan olan dosyalar 1ve 2 dep, bunlari maemo.org dan buldum ve n900 hafizasina attim, sonra maxicepte soylendigi gibi x terminal den suan aklimda olmayan seyleri yaptim ama hata verdi, yanlis dep dosyasini mi indirdim acaba bilmiyorum, 1 dep dosyasini dokumanlardan acarken hangi uygulamayla acmam gerektigi gosteriliyor ama 2 dep dosyasini dokumanlar dan acarken uyumsuz dosya pakedi diyor. simdi ne yapmam gerktigini bu isin ustalarinda benim anliyacagim bir sekilde anlatmalarini rica ediyorum. yanlis dep dosyasi olma ihtimaline karsi varsa indirme link leri paylasirsaniz sevinirim...

firkoy

Üye
benimde yardima detayli aciklayacak birine ihtiyacim var bende flash atmistim baya oldu ama amsn programi ilk kez kurmaya denedim yapamadim o linux 86 sürümlerin secilen yere kadar geldim sonra ne yapilacak bilmiyorum xterminale nezaman ne yazilacak? acil calisan msn programina ihtiyacim var bilgisayardaki var olan email sifremle login yapabilecegim:vur

osmanayman

osmanayman

Üye
Telefon sıfır halindeyken ve kataloglar yüklüyken uygulama yöneticisinden amsn'i sorunsuz yükleyebilirsiniz.:oke:

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
Telefon sıfır halindeyken ve kataloglar yüklüyken uygulama yöneticisinden amsn'i sorunsuz yükleyebilirsiniz.:oke:

Arkadsim depolarda suan var zaten kurulmama nedenini ustte paylastim, bu konuda bilgisi olan arkadaslarin bu rica mi gormezden gelmiyeceklerini umuyorum :bilmm

mert_1047

mert_1047

Üye
Extras aktifse bir problem çıkmaması gerekir programı cihazdan değilde pc ye deb dosyalarını indirip deniyorsanız cihazdan wifi veya 3g ile deneyiniz extrasdan çekiyor diğer gerekli olan dosyaları

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
benimde yardima detayli aciklayacak birine ihtiyacim var bende flash atmistim baya oldu ama amsn programi ilk kez kurmaya denedim yapamadim o linux 86 sürümlerin secilen yere kadar geldim sonra ne yapilacak bilmiyorum xterminale nezaman ne yazilacak? acil calisan msn programina ihtiyacim var bilgisayardaki var olan email sifremle login yapabilecegim:vur
Arkadasim "Maemo extras-devel" uygulama katalogunda kuruluysa akabinde root da kurulu olmali geriye sadece x terminal den bilindik bir kac seyi uygulaman yeterli olacaktir. Ben daha once N900 e flash attigim icin bu "maemo extras-devel" katalogunu kaybetmistim sonrasin da bir cok uygulamayi yuklerken kayip dosya uyarisi aldim olmadi, sonrasinda bunu ekletikten sonra sorunun cozuldugunu ve ardindan yeni guncelemer ardi sira geldi "root" da bunlarin arasindaydi, soyledigim gibi bunlar tamamsa sadece yapman gereken "x terminal" den bazi komutlari yazman,Maxicep de aratirsan bulursun. Bol sans:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
buraya bi bak istrersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt