Arkadaşlar Bana acil yahoo e- postasi lazim..lütfen yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bana acil yahoo e- postasi lazim..lütfen yardim edin
Merhaba , arkadaşlar benim yahoo e-posta sina çok ihtiyacim var çok denedim ama başaramadim size kullanci adi ve kodu veriyorum benim için yapin...lütfen
Posta Adresi bu olsun :
[email protected] yada @ymail.com olsun farketmez
kodude :
12345678 olsun yaptiktan sonra ben kendim kodu degiştiririm yardim edin acil ?!
Bekliyorum .....

Arkada$lar acil diyorum yaa...lütfen bir cevap verin !?

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Gerek kalmadi çözdüm !? Yardim etmediginiz için te$ekkür ederim ...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Arkdadaşım kimse bilmiyordur buyuzden yardım edememiştir.Her yazılan soruya cevap verilecek diye bir kaide yok...

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Arkdadaşım kimse bilmiyordur buyuzden yardım edememiştir.Her yazılan soruya cevap verilecek diye bir kaide yok...

Ben beceremedigim için acil yardim istedim hem Ne varki yahoo e-posta si yapmakta yani bu kos koca forumda yapmasini bilen yokmu ozaman bu 1 milyon üye buraya nasil kayit oldularar anlamadim , neyse dedigim gibi gerek kalmadi zaten

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl hallettin peki? söyle bari 1 milyon üye öğrensin..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ben beceremedigim için acil yardim istedim hem Ne varki yahoo e-posta si yapmakta yani bu kos koca forumda yapmasini bilen yokmu ozaman bu 1 milyon üye buraya nasil kayit oldularar anlamadim , neyse dedigim gibi gerek kalmadi zaten
Bu kadar basitse niçin konu açıyosun.Ben hayatımda yahoo kullanmadım hiç gerekde duymadım buyuzden suçlumuyum.
Buraya 1 milyon üye samimiyetten oluyor kimseye böle laf atmıyor arkadaşım zamanında bende ne sorular sormuştum ancak yanıt gelmedi buyuzden herkezi suçlayamamki herkez senin konunu görcek diye şart yok günde en az 100 konu açılıyor burda...
Nsl yaptıgı yaz bilmeyenlere konu olsun...

10may

10may

Üye

burada yahoo tr email veriyor.bilmeyenlere vede almak isteyenlere duyurulur..

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Bakin arkada$lar benim bilgisayarim bozuldugu için telefonda denedim hemde her türlü browser ile yani web tarayici ama hepsinde hata verdi bazende kendi kendine kapandi , nasil halletigimi merak ediyorsunuz degil mi ? Bakin benim aslinda e postam vardi yahoo da ama 1 yil önce yapimi$tim ve unutmu$mtum ne oldugunu , sizden yardim istedikten bir süre sonra çok $ükür hatirladim ve artik gerek kalmadi , $imdi cevap yazmak için biraz geç degilmi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim baştan açıklasaydın daha iyi olurdu..ben telefon için zannettim..ayrıca hallettim yazmışsın gerek duymadım..

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim baştan açıklasaydın daha iyi olurdu..ben telefon için zannettim..ayrıca hallettim yazmışsın gerek duymadım..

Bundan daha güzel nasil açikliyayim kardeşim ... Sorunu halledince bir sürü yorum aliyorum ne acayib bir iş bu yaww ... Neyse bu konu burda kapansin artik fazla yoruma gerek yok ben kimseye kizgin degilim o bir anlik sinirdi sadece ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt