Arkadaşlar bakıp geçmeyelim...lütfen yardımlarınızı bekliyorum..allah yardım edenlerden razı olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bakıp geçmeyelim...lütfen yardımlarınızı bekliyorum..allah yardım edenlerden razı olsun.
ARKADAŞLAR ben yeni çıkacak xperia mini pro ya aşık oldum adeta.sizden birinci ricam tahmin bile olsa fiyatı kaç olabilir.ben en fazla 750 öderim.ve türkiyeye ne zaman gelir......ayrıca ben x10 mini pro yu almaya tam karar vermiştimki sar değeri beni vaz geçirdi.bende x10 mini almaya karar verdim.ama x10 mini pro hala aklımda sizce sar değeri o kadar kötümü.klavyesi olduğu için aklımda kaldı.x 10 mini ise küçüklüğünden dolayı çok sevdim.sizce 128 mb telefon hafızasına kaç uygulama yüklenebilir.sizce x10 mini mi x10 mini pro mu?vede sizce x10 mini nin bataryası kaç sene dayanır.çünkü dahili batraya var iphone gibi..sizden cevap bekliyorum.Ayrıca htc wildfire s fiyatı ne kadar.önerirmisiniz.ALLAH YARDIM EDENLERDEN RAZI OLSUN...

• Beğen
Tepkiler: aldan

7Fun

7Fun

Üye
kardsm belki sorunlarını çözmez bu cvp ama bidaha düsün derim okadar para vermeye degmez üzülürsn. Bnce sen teknosa gbi büyük elektronik magzalara git ve bu tlfnları kullan derım. Ayrıca sar degerı normal o telefnun tabiki bu bnm görüsüm. Sony ercssn sımdıye kadar gördügüm en iyi tartısılmas bu. Bataryası 2günde bi adam gbi sarj edersen minimum 2sene gider. Ve sar degerı cok önemli bnm icin dersen gece kaparsn tlfnu olur bıter :)

• Beğen
Tepkiler: yaldan

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sana cevap verdiğin için teşekkür ederim..x10 mini pro sar 1.60 watt,x10 mimeni ise 1.17 watt...mesela benim dayımın çin orjinali bir telefonu vardı,kulağıma götürdüğüm zaman kulağım ağrıyordu...ayrıca uyurken kapatırsın dedin ya bir siteden okudum 10 saat yanında taşırsan zararlıymış.kanser riskini artırıyormuş..ama x10 mini pro aklımda kaldı sar değeri yüzünden..ne düşünrsün

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
hm. Sen böyle bir degerlendırme yapmıssın ama cin tlfnlarıyla hc karsılastırma bnce. 1.17 ile 1.60 bnce 2side fazla bn bu yüzdn tlfndan vazgecmezdm senin yerinde olsam. Ama icime dert olur sar degeri diyorsa bnce hc alma zevk alamassn tlfnu kullanırken. Simdi snn icin kücük bir arastırma yapıcm. Snuclarını yazarm 10dk icersnde. Yardım edebildiysem ne mutlu bna (:

----------Eklendi @ 20:26:01 ---------- Yazıldı @ 20:07:44 ----------

kardsm hc düsünme bnce x10 mini pro tek kelimeyle mükemmel bi tercih olur.. Sar degeri nin 1.6w güc tüketiminde olması icin bi magraya flan girmen gerekir.d yani tlfnun zayıf cektîgi yerlerde yasamıyorsan sorun olmicaktır. (;

----------Eklendi @ 20:28:39 ---------- Yazıldı @ 20:26:01 ----------

ve android bir sonyde Q klavye kullanmak ayrıcalıktır (;

• Beğen
Tepkiler: yaldan

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
hm. Sen böyle bir degerlendırme yapmıssın ama cin tlfnlarıyla hc karsılastırma bnce. 1.17 ile 1.60 bnce 2side fazla bn bu yüzdn tlfndan vazgecmezdm senin yerinde olsam. Ama icime dert olur sar degeri diyorsa bnce hc alma zevk alamassn tlfnu kullanırken. Simdi snn icin kücük bir arastırma yapıcm. Snuclarını yazarm 10dk icersnde. Yardım edebildiysem ne mutlu bna (:

----------Eklendi @ 20:26:01 ---------- Yazıldı @ 20:07:44 ----------

kardsm hc düsünme bnce x10 mini pro tek kelimeyle mükemmel bi tercih olur.. Sar degeri nin 1.6w güc tüketiminde olması icin bi magraya flan girmen gerekir.d yani tlfnun zayıf cektîgi yerlerde yasamıyorsan sorun olmicaktır. (;

----------Eklendi @ 20:28:39 ---------- Yazıldı @ 20:26:01 ----------

ve android bir sonyde Q klavye kullanmak ayrıcalıktır (;

çok teşekkür ederim.ayrıca sana son iki sorum olacaktı arkadaşım...birincisi hani sende bilirsin bsirgülü telefon kullandığında filmi çabuk bozulur.bende diyecektim klavyelilerin filimmi çabuk bozulurmu yani x10 mini pro nun klavyesi çabuk bozulurmu...ikincisi x10 mini mi dersiğn,yoksa x10 mini pro mu?görüşlerin için teşekkürler

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
x10 mini pro yu tercih ederm ayrıca uzun zamandır w serisi ve c serisinden kzaklı telefon kullndım. bnm kullandığım hçbi kzak bozulmadı veya filminde yıpranma yırtıla vs. olmadı hç.. kullanıcıya bağlıdır ama x10 mini pronun byle bir sorunu olmicaktır. eğer dikkatli kullanırsan kzagı açarken tek elin yerine iki elini kullanıp telefona özen gösterirsen emin ol tek sorunun dokunmatiğinin çizilmesi olur :)) düşürmessen ondada sorun olmas :)

• Beğen
Tepkiler: aldan ve yaldan

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim..başka sorularım oldukça bu sayfada baylaşacağım..inşallah sende cevaplarsın..

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
cvplarım kardesim sorun olmas bnm için :)

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir sorum olacaktır.yeni çıkacak xperia mini pro yu araştırdım.eğer fiyatı ucuz olursa kesinlikle alacam.çünkü x10 mini pro ile arasındaki özellik çok var.ilk önce karşılaştırmaya bak istersen.. ......................şimdide avrupada ebay.com sitesinde bulunan satış rakamını göstereyim..... .........304 dolar(540 tl) yazıyor.......ama ingiltere nin play.com sitesine baktığımda 234 pound yazıyor.... ...........ARKADAŞIM SORUM ŞU OLACAKTIKİ.BEN TELEFON ALACAM.VE 4 SENE BENDE KALSIN....BU TELEFON 650-750 ARASI OLURSA KESİNLİKLE ALACM..SORUM ŞU OLACAK..SENCE BU TELEFONUN FİYATI NE OLUR.VE NEZAMAN TÜRKİYEYE GELİR...

----------Eklendi @ 15:50:58 ---------- Yazıldı @ 15:50:04 ----------

Arkadaşım ayrıca bunlara kdv eklersen mutlu olurum..

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
arkadasm bn snin yerinde olsam xperia mini pro alırm. Türkiyeye gelmesi an meselesidir merak etme eger tlfn tutulursa teknosa gold gbı elektronk magzalarında bulabilirsn haftalar icinde. Ama sana tavsiyem cıktıgnda fiyatı min.550 max.800tl olacaktır alma hemen 1-2 ay ıcerisnde fyatı 3/2ye düsecektır. Tecrübelerima dayanarak söylüyorm :) vatan hepsi burda gbı sitelere de göz atmayı unutma sakın.. Bi kaynakta ne kadar güvenilir bilmiyorm ama tlfnun türkiye fyatının 600-550 arası satısı olucagı yazıyordu.. Birde mini pro 4sene imkanı yok dayanmas.. Cok temiz kullanırsan sorun olmas ama sıkılırsn. Yerinde olsam daha uykun tlfn alırm sıkılnca 1tane daha alırm. Zamanında byle hata cok yaptım (:

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yorumları için teşekkürler..diyeceğim şu dur ki bu çıkacak telefon 800 den aşağı olmaz.özelliklerine baksana....ben diyorumki x10 mini pro yu alayım 3 sene kullanayım..ayrıca geçecek 3 sene içinde para biriktiririm..hem daha güzel bir telefon alırım..hemde cebimde para da kalır..fikrimi nasıl karşılıyorsun...

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
fikrn gzl kardsm ama sar degerindn endiseliyim sn x10 serisnde üzgünm ama vazgec derm. Bn c903 ve w995 kulanıyorm sar degeri ort. 0.55w 3katı nerdyse ama ximperia mini pro nun gelmesini beklemen daha dogru olur dedigm gbi fiyatı 750 olmas bile (: x10 serisi biraz farklı gzl tlfnlar ama sarlar ucuk. x10 mini pro nun bataryası 2sene sorun yasatmas ilk 3-4 sarj cok önemlı bu yönde. Ama snn fikrini de begen medim degl sar olmasa mükemmel olcktı (:

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
inşallah sar fazla sorun olmaz.dikkatli nasıl kullanabilirim kardeşim...bu pazar teknosadan alıyorum..

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
tlfnu almadan hmn önce sor x10mini nin koruyucu klıfı varmı dıye. Birde ekrandaki flmi cıkarma o dokummatigi cok iyi koruyor. Yıpranırsa yada cok cizik olursa bi tlfncuya gt gzlce film cektir tekrar ekranına bu sekilde. tlfnun hc zarar görmedn kendi ömrü kadar yasar . Ve kesinlikle telefnu kullanmadan alma derim. Bnce beklentilerini yazılımsal karsılıyo olabilır ama fiziksel olarakda saglam mı hosuna gdiyomu bı bakmalısn. Ayrıca sar degerı az yada cok tlfnu gece yatarken kapamalısn.. Evde otururken az ılerdeki sehbaya koy mesela. Ozaman 0.1w sarı olan cihazn sana verıcegı zarardan daha az zarar görürsn. Merak ettıgn soruları sorabilirsn yanıtlamaya dvan ediyem..

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben daha önce 1 hafta deneme amaçlı x10 mini kullandım..gayet güzeldi..yarın x10 mini pro alacam tekno sa dan....bi de kardeş sen yukarıda kılıftan...filmden..film çekmek felan bahsetmişsin tam anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: aldan ve 7Fun
7Fun

7Fun

Üye
ekranında koruyucu oluyor ya hani aldığında.. ondan bahsettim dokunmatiği koruman amaclı dışardan gelebilecek darbelere karsıda tlfnunu kılıfda tasırsan tek bir sorunla bile karsılasmassın demek istemişdim :) uykum vardı tam anlatamadım galiba :) o film çok cizilirse (ekran koruyucusu) bi tlfncuya giderek terar aynı film yani koruyucudan cektir dedim ;) bn o telefun küçük olduğunu sanıyorm x8 e göre yanılıyormuyum? bnde sana bi soru sorim :))

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımilk önce sana sorularımı sıkılmadan cevapladığın için teşekkür ederim...evet x8 den küçük..ve bugün tekno sa dan alacam inşallah..sana iyeceğim şudur ki,,sence telefon güzelmi,alayımmı son defa

• Beğen
Tepkiler: aldan ve 7Fun
7Fun

7Fun

Üye
rica ederm kardesim ne demek. soruna ufak soruyla yanıt vereceğim :) senin için boyutunun küçük olması birazda kalın olması ve sar değerinin normalin 2 katı olması sorun değilse tlfn tam sana göre derm .. ama alternatif telefnlarda yk değil :)

• Beğen

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
fun 2 hafta önce teknosa dan aldım..telefon gayet güzel..ama 2.1 biraz kafamı karıştırıyor.aslında 2.1 in diğer leriyle farkı yok.her programı destekliyor hızı herşeyi iyi.ama yinede 2.2 veya 2.3 romları varsa yapabilirmiyim.sorun olurmu.bana link verebilirmisin..

• Beğen
reuges

reuges

Üye
x10 mini ile x10 mini pro arasında fazla özellik farkı yok ama sen mesajlaşma seviyosan x10 mini pro al bide ikisininde fiyat aralığına bak fazla bişi yoksa x10 mini pro al bence..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...