Arkadaşlar bakın ve inderin (. En kral uploadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bakın ve inderin (. En kral uploadım
Arkadaşlar ben x plore ile z:\ ye dalıp Nokianın orijinal zil seslerini çaldım :) zip e attım ve bir siteden upload ettim link aşağıdadır :)
Küçümsemeyelim mutlaka bir gün işinize yarar :) remix felan yaparsınız belki bilmiyorum ben arkadaşımın SE w800 walkman ına gönderdim zil sesi yaptı kullanıyo :)
Neyse işte linkiniz :
E63 Tüm Zil Sesleri.zip
Admin arkadaşlardan ricam ; konu illegal ise lütfen siliniz forumu çok seviyorum ban yemek istemiyorum lütfen :(
Hadi indirin :)

----------Eklendi @ 16:07:12 ---------- Yazıldı @ 15:54:30 ----------

Bakan indiren yok mu cumhurbaşkanım??

mstf_l

mstf_l

Üye
link e giremiyorum 404 hatası veriyor bi kontrol et istersen

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
link e giremiyorum 404 hatası veriyor bi kontrol et istersen

www.yi girme direk domain gir http girme bide google yazma direk adrese git yap bide opera dan girme ben de opera dan giremedim yaa webden gir :)

mstf_l

mstf_l

Üye
ben sana soyleylm dedim zaten bana lazım degil hepsi elimin altında var zaten

serkanoloji

serkanoloji

Üye
arkadaşlar zil sesi istek bölümü varmı acaba.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
1.si konu yanlış yerde
2. Konu mevcut maxicep.com/orjinal-zil-ve-mesaj-sesleri/cep-telefonlarin-original-zilsesleri-indir-son-guncelleme-7subat-42558.html

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
1.si konu yanlış yerde
2. Konu mevcut maxicep.com/orjinal-zil-ve-mesaj-sesleri/cep-telefonlarin-original-zilsesleri-indir-son-guncelleme-7subat-42558.html

Bugün öğleden sonra kendim upload ettim bakşa kişi paylaştı mı bakmadım bu arada mobilden upload edilebilen site buldum link (sorunsuz bir site :)) : http://mobile-fileshare.com

muratsim67

Üye
zahmet etmişsin.. Explore birçok kişide var.. Onlarda istese alabilirler... Hackli olmayanlarda alabiliyo galiba ama yinede sağol.. İşe yarar bişey

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
zahmet etmişsin.. Explore birçok kişide var.. Onlarda istese alabilirler... Hackli olmayanlarda alabiliyo galiba ama yinede sağol.. İşe yarar bişey

Olsun ben zaten yeni bulduğum siteyi deneme niyetiyle de uplad etmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt