Arkadaslar atık symbian için üretilen oyunlar azaldı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

clackerz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar atık symbian için üretilen oyunlar azaldı mı?
Arkadaşlar artık assian creed v.b aksiyon strateji rpg oyunların üretimi azaldı mı?Yada ben mi yeni ve güzel oyunları bulamıyom.Eğer yeni ve güzel oyun varsa yakın tarihçe çıkan söyler misiniz?s60v5 için tabiki :)

Preloader

Preloader

Üye
1-Lütfen mesajını daha detaylı yaz çünkü yeni ve oynamadığın oyunları arıyorsun ben senin hangi oyunu oynayıp oynamadığını bilemem.Eğer daha detaylı yazarsan yardımcı olabilirim.
2-Evet, malesef ki s60v5 platformunda oyun ve uygulama üretimi çok azaldı :(

İYİ FORUMLAR :)

- - - Eklendi - - -

Hero Of Sparta: www.maxicep.com/attachments/33536d1258366715/

- - - Eklendi - - -

The Avengers:

http://www.maxicep.com/attachments/115236d1335467006/

- - - Eklendi - - -

Splinter Cell:

http://www.maxicep.com/attachments/39333d1265372412/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokıa bile symbianda elini eteğini çekmiş, böyle sahipsiz bir sisteme kim oyun çıkarır.

clackerz

Üye
    Konu Sahibi
usta ben forumumuzdaki bir çok oyunu indirip oynadım(200e yakın).Ama bu oyunların yeni versiyonları assasien creed vb oyunlar belli bir yere kadar gelip durdu yeni oyunları ve yeni versiyonlarını bulamadım sanırsamda forumda yok.Yaklaşık 1yıl önce s60v5e olan ilgi üretilen oyunlar çok azaldı.Örnegin assasien creed reveletion1yıl önce üretildi ondan sonra bırakıldı.

Preloader

Preloader

Üye
usta ben forumumuzdaki bir çok oyunu indirip oynadım(200e yakın).Ama bu oyunların yeni versiyonları assasien creed vb oyunlar belli bir yere kadar gelip durdu yeni oyunları ve yeni versiyonlarını bulamadım sanırsamda forumda yok.Yaklaşık 1yıl önce s60v5e olan ilgi üretilen oyunlar çok azaldı.Örnegin assasien creed reveletion1yıl önce üretildi ondan sonra bırakıldı.

Bu konuda yapabileceğim bişey yok hatta hiçkimsenin yok çünkü s60v5 sistemi artık ölü bir sistem :(

İYİ FORUMLAR :D

clackerz

Üye
    Konu Sahibi
Saol usta sanada iyi forumlar :D

muzo62

Üye
artık forumdaki arkadaşlar üretiyo oyun varmı böyle bişey yj mk androiti çıkti symbian dama atıldı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Symbıana bırak oyunu destek bıle verılmıyor, symbıan lumıa ya kadar yasadı bundan sonrasında gelıstırıcı arkadaslar bır seyler cıkartmaya calısıyorlar, gercı ılla symbıan olmasına gerek yok java ıcın hala oyun yapılıyor java oyun ındırebılırsın.

Üst Alt