iremm Üye kurtoğlu85' Alıntı: Aniden Şakağa Kurşun söz müzik güfte köfte hepsi bana ait aksi iddaa edilmediği sürece Genişletmek için tıkla ... wayyy sende ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş
kurtoğlu85' Alıntı: Aniden Şakağa Kurşun söz müzik güfte köfte hepsi bana ait aksi iddaa edilmediği sürece Genişletmek için tıkla ... wayyy sende ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş
canmir Üye iremm' Alıntı: wayyy sende ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş Genişletmek için tıkla ... marifetlidir arkadşımız irem bilmiyomuydun yaw
iremm' Alıntı: wayyy sende ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş Genişletmek için tıkla ... marifetlidir arkadşımız irem bilmiyomuydun yaw
Pure Life Üye Konu Sahibi canmir' Alıntı: xmen7' Alıntı: derdin nedir arkadaşım senin huzursuzluk yaratmak mı lütfen rica ederım lütfen daha yumuşak mesaj yazalım Genişletmek için tıkla ... canmir' Alıntı: valla dostum kimseye bi kastım yok kimse yanlış anlamsın içimden geleni yazıyorum Genişletmek için tıkla ... valla dostum dün gece üyeler bırbırıne gırdı herkes içinden gelenı yazdı ama son derece kırıcı oldular bırbırlerıne karşı kelimeleri seçerken dikkat şu mesajı sana yazmak için tam üç kere sildim seni incitmeyeyim die Genişletmek için tıkla ...
canmir' Alıntı: xmen7' Alıntı: derdin nedir arkadaşım senin huzursuzluk yaratmak mı lütfen rica ederım lütfen daha yumuşak mesaj yazalım Genişletmek için tıkla ... canmir' Alıntı: valla dostum kimseye bi kastım yok kimse yanlış anlamsın içimden geleni yazıyorum Genişletmek için tıkla ... valla dostum dün gece üyeler bırbırıne gırdı herkes içinden gelenı yazdı ama son derece kırıcı oldular bırbırlerıne karşı kelimeleri seçerken dikkat şu mesajı sana yazmak için tam üç kere sildim seni incitmeyeyim die Genişletmek için tıkla ...