A[SIZE=+1]şkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı.[/SIZE]
A[SIZE=+1]şkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı.[/SIZE]
DiabLoS™
haklı... ve aşk karşılığı olmasada o insanı çok sevmektir...
yok arkadaşım aşk yataga dusurmez erkegi alkole baglar kadını ise hiç bir sey baglamaz hayatına kaldıgı yerden devam eder en azından bu gune kadar benim karsıma cıkanlar boyle ide saygılar
derdin nedir arkadaşım senin huzursuzluk yaratmak mı lütfen rica ederım lütfen daha yumuşak mesaj yazalım
valla dostum kimseye bi kastım yok kimse yanlış anlamsın içimden geleni yazıyorum