arkadaşlar android telefon alacağım.yardım ederseniz memnun olurum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar android telefon alacağım.yardım ederseniz memnun olurum.
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi android telefon alacağım.en fazla 600 lira bütçem var.size danışmak istedim aklımda birkaç telefon var.galaxy ace,htc desire c.siz ne dersiniz?başka onerileriniz olursa paylaşırsanız iyi olur.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
galaxy s olabilir sifirini zor bulursun ama temiz ikinci eller 500 600 arasi 512 mb ram 1ghz islemci ace dende desire c dende daha iyi telefon. Ilk android telefonum gayet memnundum

skywalker06

skywalker06

Üye
2.el galaxy ace 2 derim 600tl civarı çift çekirdek işlemcili hemde telefon ve hiç kasma falan olmuyor uygulamar ve oyunlarda jelly bean gelsin dahada iyi olacak telefon

3mremr3

3mremr3

Üye
Kardeş ben de alacam telefon . En iyisi htc desire c . O fiyata başka telefon bulamazsin.

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sıfır olusa benim için daha iyi olur.2.el almayı pek düşünmüyorum.

justblood

justblood

Üye
Git bi lg optimus black al :) ics de var :)

bkyz

Üye
2. El alcak san ace 2 vs dengi urunler al hem guncellemesi gelcek kafan rahat eder bana niye gelmiyor demezsin ama sifir istiyorsan o fiyata biraz daha koy 50 tl neo v yada galaxy wonder al sifir alcaksan neo v oncelik ama temiz ikinci el bak istanbuldaysan falan cabuk bulursun

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Motorola atrix e bir bak tavsiye ederim fiyatı 600 civarı

lordufuk

lordufuk

Üye
desire c en iyisi bence

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
xperia ray şık müzik ve resim ust duzey

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
MrExpert

MrExpert

Üye
Atrix en iyi seçim olur :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson

MaxipmaN

Üye
alcak olsam sanırım ace2 alırdım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kardeş ben de alacam telefon . En iyisi htc desire c . O fiyata başka telefon bulamazsin.

Htc desire c 'de 0.6 ghz işlemci ve adreno 200 işlemci var ne işine yarayacak o telefon çok merak ediyorum

Fotistox

Fotistox

Üye
ace 2. fiyat performans mükkemmel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt