arkadaşlar allah rızası için yardım edin bana ölücem sonunda ...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_6795

emre_6795

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar allah rızası için yardım edin bana ölücem sonunda ...!!!
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bi konu hakkında size danışmak istedim

okul servisimizle gelen bi kız vardı ben onu sevmiştim ben bu kızla buluştum
bir hafta sonrada okuluna gidip onu sevdiğimi söyledim
oda bana açıldığımın akşamı bana karşı boş olmadığını söyledi
serviste beraber oturuyoruz omuzuma yaslanıyo
biz ikinci defa buluştuğumuzda ben ona seni kaybetmekten korkuyorum dedim
o da bana korkma seni hiç bırakmayacağım dedi
böyle böyle 1 hafta geçti hafta sonu buluşacaktık ama ne mesaj attı ne haber verdi
pazartesi günü bana soğuk davrandı yanıma oturmadı
salı günü yanıma oturdu dedi ki sana güveniyorum dedi ama kendime güvenmiyorum dedi bu iş olmaz dedi
arkadaş kalalım dedi bende bunu gururuma yediremeyeceğimi ve arkadas kalamayacağımı söyledim
faceden de sildim onu ama hergün yüz yüze bakıyoruz
konuşmuyorum onunla ama unutamıyorumda
onu hala çok seviyorum arkadaslar ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen....

kraldost

kraldost

Üye
arkadaş kızlar erkeklerin ağırdan alanlardan hoşlanır çok değer verirsen karşı cinste şüpheler uyandırır güven olan duyguyu zedeler iki taraffın birinde itişmeler olur ama hissiyat kolay kolay kaybolmaz sevgi varsa gelelim ne yapacaksın sen ağır olacaksın sahipleneceksin ama ciddi bir şekilde ilk aralar biraz rol katacaksın zamanla bu normal haline dönecektir cıvık olma çok sertte olma kendini hissettir o kadar gerisinide zamanın akışına bırak olacağı varsa olur yoksa biri gelir biri gider taki ipler düğümlenene kadar canınıda sıkma ok

----------Eklendi @ 15:17:01 ---------- Yazıldı @ 15:15:35 ----------

aşkda guru olmaz belliki kızda da azda olsa war sana karşı bişiler yarın git sen kızın yanına otur konuş onla seviyorum seni sana öle uzaktan her balışta içim parcalanıo fln de atrık gururum da umdurda dil herseyim sen sin fln de etkileyici cümlelr kur iste yinde olamaz flnderde hiç dilse sen soleyeceğini solmiş olursn için raht olur :D
böyle yaparsa o kızı unutsun

futbol123

futbol123

Üye
başka bir kızla konuştunmu kıskanmıştır seni trip atıyordur.

'Patron

'Patron

Üye
seviyosan git konus bence

neyse neyse yapmicam :ehe

bak simdi liseli kardesim ole 2 gunluk iliskideki seni birakamam - seni herseyden cok seviyorum sozlerine inanmican , dedikleri gibi baska kizla falan gormus olabilir trip yapiyodur belki de. git bi kere daha soyle yine kabul etmiyosa %90 sevmiyodur naz yapiyo bile olsa vazgec ne demisler fazla naz asik usandirir. yenisi gelsin bosver hatta istersen baska manita yap .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt