aleranol
Üye
Arkadaşlar allah rızası için bakın x(
Bütün gündür garantiden yeni gelen c7 me müzik atmaya çalışıyorum aynı zamanda da hacklemeye. Ama ne daha önce yaptığım hack işe yaradı ne de müzikleri atmayı denediğim bütün klasörler
Telefona taze taze 3 tane flaş bile attım nafile herşey aynı. Hatta kendi nadia fayın müziğini bile okumuyor
MP4 dosyasını da açmıyor. Arkadaşlar ne olur birşeyler bulun garantide telefonumu ne yapmışlar anlamadım.
----------Eklendi 17.03.2012 @ 00:05:48 ---------- Yazıldı 16.03.2012 @ 23:54:36 ----------
ALLAHIM YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUUUU?
Telefona taze taze 3 tane flaş bile attım nafile herşey aynı. Hatta kendi nadia fayın müziğini bile okumuyor
MP4 dosyasını da açmıyor. Arkadaşlar ne olur birşeyler bulun garantide telefonumu ne yapmışlar anlamadım.
----------Eklendi 17.03.2012 @ 00:05:48 ---------- Yazıldı 16.03.2012 @ 23:54:36 ----------
ALLAHIM YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUUUU?

Ama hala sözde hackli ama sertifika hatasından başka birşey göremiyorum. yükleyemediğimde lyrics unsigned ve widgetlar. Forumdaki hack yöntemlerini vermeyin hepsini hertürlü denedim olmuyor. Özelliklede umu nokia hackli olanı