Arkadaşlar Aklımda Bir Fikir Var Olabilir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Aklımda Bir Fikir Var Olabilir Mi?
Şimdi nokianın telefonları bildiğimiz gibi android değil ve buda çok büyük olumsuzluk.Şimdi geçelik asıl konuya arkadaşımdan öğrendiğime göre samsung bir telefon aldığımızda içinde hafıza kartı oluyor.Diğerlerindede oluyor ama bu hafıza kartında android yüklüymüş şimdi oradaki data android ve diğer önemli klasörleri alıp cfw atsak android olabilir mi?
 


muharremkol

muharremkol

Üye
Android dediğin şey bir işletim sistemidir. Hafıza kartında değil telefonun kendi hafızasında yüklüdür. O hafıza kartındaki bahsettiğin klasörlerde sadece yüklenen uygulamaların içindeki veriler vb. şeylerdir işletim sistemiyle bi ilişkisi söz konusu olamaz. Senin yapmak istediğin şey bir telefonu baştan yaratmak gibi bir şey.
 
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
peki android bir telefonun asıl hafızasını nerden görebiliriz bir program var mı?belki öyle olabilr
 
muharremkol

muharremkol

Üye
Asıl hafızasını telefona "root" yaptıktan sonra telefondan bakabilirsin ama kopyalayabilir misin bilmiyorum. Ayrıca olma ihtimalide çok düşük. Çünkü her telefonun kendine has bi romu var olsa bile hangisi senin telefona uyum sağlar hangisi sağlamaz bunları senin benim gibi insanlar bilemez. En iyisi sen android bi telefon al nokia devri kapandı çoktan :)
 
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
:D c5 03 satsam para etmezki

- - - Eklendi - - -

birde android sağlam bi telefon önerir misn ucuz bişeyler
 
muharremkol

muharremkol

Üye
Bende o yüzden diyorum ya nokia devri bitti diye 500 600 tl veriyosun 2 ay sonra 2. elleri düşüyo piyasaya bi bakmışın 100 200 tl anladın :D telefon alırken de (almayı düşünürsen eğer) sana tavsiyem bilinen markalarda, tutulan ve mümkünse android olan bir telefon al. Nokia android telefon çıkarmadağı sürecede yanına yaklaşma zarar edersin benden söylemesi :D

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Ace öneririm ikinci ellerini her yerde bulabilirsin suan 2. el piyasası 300 350 civarında.
 
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
:D eywll saol
 
muharremkol

muharremkol

Üye
Ne demek :D
 
emre.koc

emre.koc

Üye
açık kaynak kodlu larda bellenin 5800 a gömüldüğü gibi gömülebilir yanlız anahtar kodunu da nokia vermez :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt