2006 dan berı maxıcep i bılırım ve kullanırım 6600 cıkdıgı gunden berı dıyelm ve ozamanlardan berı gordugum en buyuk ceptelefonu web sıtesı . ve arkadaslarında dedıgı gıbı bırakın bağ ı üzümünü yeyin arkadaşlar yinede açılan konular baktınız başka yerlere sarıyor muhattap olmayın hiç kimse kendi kendine konuşamaz.
bazı kısılerın amacıda haksız oldukları halde karsısındakının sabrını zorlayarak haksız duruma dusurmek bı adama kufredecegıne tınlama kaale alma cvb verme kendını bir hiç sansın o ona daha çok koyar
ya admin olmakmı istiyon illa siteye ortak ol domain ve hosting servisi için ortak para ver sonra günün rahat 8 saatini forumda geçir sonra forum düzeninden kodlardan flen anlaman lazım derken liste baya uzar ya bu arada maxicepin hosting ve domaini ne acaba sağlamlığını merak ettim eğer iyise bnde siteyi geçirem bari
bazı kısılerın amacıda haksız oldukları halde karsısındakının sabrını zorlayarak haksız duruma dusurmek bı adama kufredecegıne tınlama kaale alma cvb verme kendını bir hiç sansın o ona daha çok koyar
Herkez moderatör
olabilir bu mesaj sayısına değil senin forumda ilgilendiğin konular hakkında ne kadar bilgili olduğun nekadar aktif olduğun ve açtığın konuların ne kadar faydalı konular olduğuyla ilgili sen kafana göre takıl bakarsın bir sabah foruma girdiğinde mod olu vermişin bu işler böyledir.
sitenin serverleri işleyişini filan yani forumu ayakta tutacak siteyi idare edecek tüm özellikleri kendinde buluyormusun?? admin olmak öyle senin benim olacağı bir şey değil hadi mod olmak istiyorum desen neyse ama sen direk uçmuşsun arkadaşım ayrıca benim bildiğim sitenin kurucusu admin olur.
bende senin gibi modaratör olmak istiyordum ama baktım bu iş okadar kolay değil ilk önce zaman lazım ben daha baştan kaybettim bilgi lazım eh o idare ediyor beceride aynı ama zaman ayıramıyorum ve genelde mobil oluyorum dedim madem mod olamıyorum bende elimden geldiyince onlara yardım ederim dedim ve o gün bu gündür sanki bu site kendiminmiş gibi davranıyorum yani boş yazı yazmamaya özen gösteriyorum gereksiz konu açmamaya çalışıyorum açtığım konuyu işim bittiyse kapattırıyorum kimseyle tartışmaya girmemeye çalışıyorum girenleri tatlı dille uyarıyorum eyer anlamazsa mod lara bildiriyorum herkez bu şekilde davransın kimse ne ceza alır nede forum kirlenir. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım okuduğunuz için şimdiden
Son zamanlarda adminlere özendim benim gibi hep buradalar Ve en önemlisi sanırım bazı şeylere yetişemiyorlaar ne kadar uzman ve tecrübeli olsalar da. Belki admin olursam şu bölümler arası sataşmalara filan bi çare bulabilirim. Çünkü bu sataşmalar konusunda gayet iyi uzlaşmalar sağlayabilmişimdir.