aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın aslında ama eğer o kişiler bile bazı durumlarda yetersizi kalıyorsa o zaman ben bile seçilebilirmValla adminlik için bekleyen 3000-4000 mesajlı aşırı bilgili ve foruma yıllarını vermiş kişiler varken senin seçilmen biraz zor.Tabi benim kafamdan birinin admin olmasını tabiki isterim o ayrı bir konu.
gereksiz değil yetersiz zaten sorunda burada fandro_it ciler engellenemiyor be abi kaç kişi onlar yüzünden uzaklaştırıldı yakında bende giderim heralde uzağaarkadaslar bazı seyleri yapmak icin admin olmaya gerek yok ki zaten senin bahsettigin adminlik degil moderatorluk
Bir moderatorunden forumda yapıpta senin yapamayacagın tek sey tartısmalarlarda vb. Mesajları silmek ortamı yumusatmaktır. ki bunuda sikayet et butınuyla rahatlıkla yapabilirsin.
moderatorlerin yetersiz kaldıgını düsündügün konular neler ki
evet daha önümde uzun zaman var aslındaHayır şuan admin alınması gerektiğini düşünüyorum fakat senden önce admin olacak çok kişi var.Eğer maxicep yönetimi böyle bir karar alırsa -ki almalı- senden önce alınacaklar var bence.
deminden dedim pek çalışmıyo sankiAdminlik büyük sorumluluk ve forumda geçirecek bol vakit gerektirir. Bence sen şikayet et butonunu kullan
Zaten önde sen ve senin gibi 9000 mesajlı yararlı adamlar varböyle daha iyi değil mi,incelemek zorunda olduğun hiçbir konu yok rahatsın.Her konu paris takıl bence bu şekilde
deminden dedim pek çalışmıyo sanki
----------Eklendi @ 22:23:09 ---------- Yazıldı @ 22:21:59 ----------
Zaten önde sen ve senin gibi 9000 mesajlı yararlı adamlar var
Sevdim seni sohbet ediyorsun bayağı yani
benim o mesajlarımın hepsi muhabbet mesajları,yararlı paylaşım yapmıyorum anlayacağınKesinlikle modluk falan hak etmiyorum,teklif etselerde ben istemem zaten.Uğraşamam yani
Ayrıca modluk falan güç gösterisi değil bu şekilde de bakmayın olayaYararlı paylaşım yapmak istiyorsanız yapın,paylaşın bu şekilde yönetime girebilirsiniz.Yoksa mesaj sayısınız 100000 olsa önemli değil
Sevdim seni sohbet ediyorsun bayağı yaniyararlı paylaşıma gelince lumia mı bi alayım maemo 'da müthiş paylaşımlarım olacak oyun vs.
konu dışındayız paso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?