arkadaslar acıl yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmgr_x

kmgr_x

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acıl yardım
benım 6300 ım war ve bugun sabah telefon gayet guzel calısıyoru dıger hattımı takmak ıcın telefonu kapatmak ıstedım ac kapa tusuna basılı tuttum bı degısıklık olmadı elımı cekıncede kapat genel sesız v.s seceneklere geldı dogal olarak bn tus basmıyo dıyerekten telefonun bataryasını cıkardım we dıger hattı taktıktan sonra ac kapa dugmesıne bastım yandakı ısıklar yandı ama ekran acılmadı elımı ac kapa dugmesınden cekınde ısıklar sondu tekrar dugmeye bastım yıne ısıklar yandı ekran acılmadı bı kac sefe bu sekılde telefnu acmaya calıstım acılmadı en sonunda yandakı ısıklarda yanmadı bn hafıza kartınıda hattıda cıkartıp tekrar denedım olmadı sarz aletını takınca ekranda telefonun sarj oldugunu gosterıyo ne yapmam gerek acıl yardım lutfn

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bataryadan gerçekleşen bir hatadır bence.

kmgr_x

kmgr_x

Üye
    Konu Sahibi
sanmam cunku 1 saat once telefon alarım caldı we kendı kendıne acıldı batarya full ancak acma kapama dugmesı basmıyor fabrıka ayarlarını gerı yukledım ama gene acma kapama dugmesı basmıyor

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
sanmam cunku 1 saat once telefon alarım caldı we kendı kendıne acıldı batarya fll ancak acma kapama dugmesı basmıyor fabrıka ayarlarını gerı yukledım ama gene acma kapama dugmesı basmıyor

kardeş o zaman düğmende bi sorun var

cadimm

cadimm

Üye
evet düğmede bi sorun olabilir tel bütün parçalarını ayır 1 saat bekle belki küçük bi ihtimal kendine gelir belki ;)

kmgr_x

kmgr_x

Üye
    Konu Sahibi
ok arkadas sorun dugmedeymıs yardımlarınız ıcın cok tesekkurler ALLAH razı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt