arkadaşlar acil yardım"recycler"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım"recycler"
arkadalar flashtan virüs bulaştı d ye felan 2 kere üstüste format attım hala aynı bakıyorum d de recycler de virüs ama silinmiyor nod32 ile tarattım yine aynı napabilirim yardım edebilirmisiniz:allalla:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Recycler klasörü virüs değildir. Bu klasör aslında çok kullandığımız bir şeydir, "Geri Dönüşüm Kutusu". Virüs değil.

Haliyle silemezsiniz veya "Geri Dönüşüm Kutusu"na atamazsınız. Eğer bunu başarırsanız uzay-zamanda kırığa sebep olursunuz ve sürekli bir biçimde kendisini kendisi içine atan bir döngüye girersiniz.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Winrar programını aç...Ordan D:\RECYCLER klasörünü aç...Oranın içine bak...Eğer virüs yerleşmişse üzerine gel ve sil...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yanlış format atıyorsunuz... Bunu defalarca anlattım... Birdaha anlatıyorum... Bilgisayarınıza virüs bulşatı ve format attınız... Bilgisayarınız açıldı direk D ye yada E ye girdiniz... Eeee ne oldu onca emek boşa gitti... Sisteme yani C ye tekrar virüs bulaştırdınız... Siz bilgisayarınıza format attığınızda sadece C sıfırlanır... Doğal olarakda sadece C de bulunan virüsler silinir... D yada E dekiler yerinde kalır... Format attınız bilgisayarınız açıldı D yada E ye girmeyiniz... USB Belleğinizi takınız ve sisteminize Anti-Virus kurunuz... Anti-Virus' ü kurduktan sonra güncelleyiniz... Güncelleme bittikten sonra D yi yada E yi yada her ikisinide taratınız... Bulunan virüsleri siliniz... Ondan sonra D ve E ye giriniz...

chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim...

franklinda

franklinda

Üye
En kolayı live bir cd edinin pardus gibi bir çok işinizde kolaylık sağlayacaktır. Her eve lazım. Girin bir virüs programı sitesine otomatik site üzerinden tarayanına silin hernevi virüsü olsun bitsin. Bunun için en sağlıklı sitelerden biri trend micro nunki. Adını bildiğiniz güvenilir sitelerden yapın ama dikkat nden böyle çünkü bu cd ve bulaşma riski sıfır. Biri temizleyemedi yeniden gir ve diğerini dene yeter. Hemen temizler bu yöntemle virüsü. Sistemde fazla zarar görmez.

--------------- Ekleme ---------------

bu yöntemle silersin çünkü sistem açık olmadığından ve linux herşeyi silsende engellemediğinden live cd de bu işlere girmediğinden bal gibi uçar gider. kincisi diskleriniz tüm boş ve sadece virüs ihtiva ediyor. Linux ile ntfs format at bakalım ne kalıyor geride. Live cd ye attır formatı gör nasıl silinir virüs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt