arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scyosgad

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim
iphone 3gs yeni kullanıcılarındanım surum 5.1 , telefon jbli ve yurt dışı unlock yapılı.. şimdi ben restore yapmak istiyorum telefonu fakat son surumu mu yukler yoksa aynı surumde mı kalır ? ondan sonra tekrar unlock yapmam mı lazım? shsh kydı ne demek onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim acil yardım ederseniz çok sevinirim

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Şimdi bildiklerimi sana aktarmaya çalışayım.
Öncelikle shsh şu demek; iPhone'larda asla telefonunun bulunduğu sürümün öncesinde yükleyemessin.Atıyorum 5.1 yüklü ise hiçbirşekilde 5.0 a dönemessin. Fakat shsh ile bu değişiyor.Şöyle ki sen 5.0 da iken shsh kaydı almış isen 5.1 sürümünü yükledikten sonra 5.0 a almış olduğun kayıt ile dönebiliyorsun.(daha öyle birşey yapmadım detayları bilmiyorum)
Restore edersen bildiğim kadarı ile son sürüm halinde çıkar diye biliyorum ama araştır istersen sen onu.
Unlock konusunda hiçbir bilgim yok k.bakmayın.
Jb ye gelince bana göre o artık tarih oldu. 25pp sayesinde hangi sürümde olursan ol hiçbir program yüklemeden istediğin uygulamayı yükleyebiliyorsun.

Epple

Epple

Üye
Direk 6.0.1 yukler ve yaptigin unlock da gider (tabi bu FU dedikleri olaydan yapmadiysan). Ayrica jailbreakin de tarih oldugu filan yok, sormak istiyorum hic 25pp kullandin mi, ne oldugunu biliyormusun arkadas? Ayrica jailbreak yapmadan nasil kullancaksin 25pp'yi :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Direk 6.0.1 yukler ve yaptigin unlock da gider (tabi bu FU dedikleri olaydan yapmadiysan). Ayrica jailbreakin de tarih oldugu filan yok, sormak istiyorum hic 25pp kullandin mi, ne oldugunu biliyormusun arkadas? Ayrica jailbreak yapmadan nasil kullancaksin 25pp'yi :)
Anlaşılan 25pp hakkında birşey bilmiyorsun :) 4S'imde 6.0.1 sürümünde jbsiz 25pp ile istediğim uygulamayı yükleyebiliyorum.Sanırsam biraz daha araştırman gerek bunu. 25pp pcye kurduğun basit bir program.

scyosgad

Üye
    Konu Sahibi
Benim sorunum sarj ederken %80 geldiginde telefonun sarji birden % 100 geliyor ve telefon %20 gelince sarji kapaniyor bunu duzeltmenin baska yolu var mi bana restore yap gecer dediler ondan sordum bu konuyu

Epple

Epple

Üye
Anlaşılan 25pp hakkında birşey bilmiyorsun :) 4S'imde 6.0.1 sürümünde jbsiz 25pp ile istediğim uygulamayı yükleyebiliyorum.Sanırsam biraz daha araştırman gerek bunu. 25pp pcye kurduğun basit bir program.

Ha senin dedigin windowsa yuklenen pp. Pardon :D ben su installous yerine telefona yukledikleri 25pp den bahsediyosun sandim. Peki nasil hepsini yukleyebiliyomusun uygulamalarin?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ha senin dedigin windowsa yuklenen pp. Pardon :D ben su installous yerine telefona yukledikleri 25pp den bahsediyosun sandim. Peki nasil hepsini yukleyebiliyomusun uygulamalarin?
Şuan bana göre appstoreden bi farkı yok , yani bulamadığım uygulama olmadı.Yalnız tek sorun şu , pp25 ten herhangi bir uygulama yükledikten sonra hiçbir şekilde iphone usb ile bağlı iken itunes'u açmamak gerek.Eğer eşzamanlama yapar ise birdaha pp25den uygulama yükleyemessin.Restore etmen gerekir. (Bu yüzden tüm işlemler itools'a kalıyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt