arkadaşlar acil yardım cs 1.6 sorunu çözenden allah razı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım cs 1.6 sorunu çözenden allah razı olsun
arkadaşlar cs 1.6 da eskiden rahat rahat oynuodum sonra simgeye tıkladığımda yanıt vermiyor öle bekliyor masaüstüne atıyor hata vermiyor sorun vermiyor çözene helal olsun

uribaju

uribaju

Üye
belki antivirüs engellemiş olabilir kontrol et olmazsa yeniden yükle derim

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
yeniden yükledim zaten antivirüs devredışıda bıraktım sonuç aynı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sorunun sxe'nin yeni reklam sisteminden kaynaklanıyor. Eskiden sadece sxe penceresi içinde reklam gösterilirdi, şimdi ise ie penceresi açıp extradan reklam gösteriyor. İe penceresi açılırken cs simge durumuna küçülüyor, hata bu sırada oluşuyor. Bu sorunu çözmek için paşa paşa o reklamı görüntülemen lazım. Antivirüs programını devredışı bırakacaksın, sandbox gibi önlemlerle çalıştırıyorsan sxeyi, bundan vazgeçip sxeye ayrıcalık tanıyacaksın, tarayıcında bulunan güvenlik önlemlerini kapamalısın, popup engelleyici vs.

Bu yöntemleri ben tavsiye etmiyorum, sxe nin yeni fixi çıkana kadar beklemen senin için en hayırlısı olur. Ben girdiğim sitelerden virüs yemem nette gezdiğim siteler bellidir dersen bunları yapabilirsin. Ama dikkatli ol cs için pcne virüs sokma.

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
kardeş online oynamam sxe kurdum bi ara sonraa sildim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Csyi denetim masasından kaldır, setupa gel ve sağ tıkla özelliklere git. Üstte uyumluluk sekmesine gir, bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazan kutucuğu işaretle, alttaki listeden xp servis pack3 seç. Uygula tamam de, sonrasında setupa tıklayarak kurulumunu yap. Kurulum işlemi bittikten sonra masaüstüne gelen cs simgesine yine sağ tıklayıp özellikler de aynı işlemleri oradada uygula.

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
bunlarıda denedim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:vur:vur:vur

Oyunu burdan indir

Burdanda v23pach indir

Bu verdiğim linkteki oyunlar şuan benim kullandıklarım. Senin oyunda sorun olabilir bunları dene birde. Eğer yine çalışmazsa bundan başka yapabileceğim bişey yok.

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yok aynı yine

----------Eklendi @ 14:33:48 ---------- Yazıldı @ 14:33:30 ----------

yinede okadar yardımcı oldun teşekkürler

melo_sedo

melo_sedo

Üye
c deki valve klasörünü sil sonrada 1.6 nın tüm dosyalarını sil ve sxe vardsa onuda sil sonrada reg editted arama yap " valve " ilk kayıtı sil ve baştan yükle oyunu :oke:

Üst Alt