FenerbahceMKA
Üye
Arkadaşlar AciL!! İmei'm Klonlanmış Ne YapıCaM??
Arkadaşlar geçenlerde görmüşsünüzdür çalıntı ve kaçak telefonlar la ilgili bi gurup kaçakçı yakalan mıştı. Ardından (yani bu gün 12.02.11 cumartesi günü) YASALTAKİP adında bir yerden bana mesaj geldi ve mesaj şu şekilde:
*************** IMEI NUMARASI KLONLANMIŞTIR, CİHAZ 30 GÜN İÇERİSİNDE KAPATILACAKTIR, SATIN ALDIĞINIZ YERE BAŞVURUNUZ.
[başta yazan * yerli yerlerde imei numarası yazıyor ve benimki ile tutuyor !!!! ]
=> => Ben gittim avea bayisine faturanızı getirin hemen halledelim dediler ancak bende telefonun faturası yok
ne yapabilirim acaba önerisi yada fikri olan 2. elden almıştım telefonu !!
Arkadaşlar geçenlerde görmüşsünüzdür çalıntı ve kaçak telefonlar la ilgili bi gurup kaçakçı yakalan mıştı. Ardından (yani bu gün 12.02.11 cumartesi günü) YASALTAKİP adında bir yerden bana mesaj geldi ve mesaj şu şekilde: *************** IMEI NUMARASI KLONLANMIŞTIR, CİHAZ 30 GÜN İÇERİSİNDE KAPATILACAKTIR, SATIN ALDIĞINIZ YERE BAŞVURUNUZ.
[başta yazan * yerli yerlerde imei numarası yazıyor ve benimki ile tutuyor !!!! ]
=> => Ben gittim avea bayisine faturanızı getirin hemen halledelim dediler ancak bende telefonun faturası yok
ne yapabilirim acaba önerisi yada fikri olan 2. elden almıştım telefonu !!