Arkadaşlar acil bu soruma bi cevap verirmisiniZ ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kkarizma.78

kkarizma.78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil bu soruma bi cevap verirmisiniZ ???
arkadaşlar bu skyfire dışında başka flaş la çalışan internet tarayıcısı yada adope flas player varmı internetteki videoları seyretmeye skyfire dışında hangii olursa olsun şu sky fireyi bi çalıştıramadımda veyatta çalıştıran varsa bi cevap verin soruma please =DDDD:ehe:ehe:ehe:ehe

omerynd

omerynd

Üye
yok kardeş maalesef bütün sitelerde kullanabileceğin bir program yok. Uc browser iyi diyorlar bir dene istersen ama sanmıyorum böyle birşey olacağını. Sağolsun youtube izletiyor fazlası da mümkün değil zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
yanlız skyfire flash destegi yokmuş gliba başka bideskek varmış şimdi ne oldugu aklıma gelmiyo

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bolt browser var

s_uzun

s_uzun

Üye
bolt browser kullan ama fazla beklentiye girme

SilentOne

SilentOne

Üye
boltmu iğrenç bir pro yha

__yasa__

__yasa__

Üye
bakın şimdi ne anlatacam gözümle görmesem inanmam ve o yüzden başımı yaktım 5800ex ile

benim bir arkadaş vardı gitti 5800ex aldı iyi güzel diyeceksiniz fakat tlf internetten çatır çatır tüm videoları hangi siteden olursa olsun acıyordu yemin ederimbende deddim ki iyi tlfmuş gittim aldım ama bildiniz üzere malesef açmıyor neyse sonra arkadaşım tlf arıza yaptı ve servise yolladı ve servisten 4 veya 6 gibi bir sürede geldi ve gelddiğnde videolar acılmıyordu hala çözemedim neden tlf videoları actını bir ara bir yerde okudum ilk giren tlflarda sanırım yazılım hatası varmış ve bu hata video açılımını sağlıyormuş gibisinden o zamnlar bilmiyordum bu siteyi bilseydim tlf içinde ne var ne yok alırdık ama geçti şimdi:vur

'Patron

'Patron

Üye
bakın şimdi ne anlatacam gözümle görmesem inanmam ve o yüzden başımı yaktım 5800ex ile

benim bir arkadaş vardı gitti 5800ex aldı iyi güzel diyeceksiniz fakat tlf internetten çatır çatır tüm videoları hangi siteden olursa olsun acıyordu yemin ederimbende deddim ki iyi tlfmuş gittim aldım ama bildiniz üzere malesef açmıyor neyse sonra arkadaşım tlf arıza yaptı ve servise yolladı ve servisten 4 veya 6 gibi bir sürede geldi ve gelddiğnde videolar acılmıyordu hala çözemedim neden tlf videoları actını bir ara bir yerde okudum ilk giren tlflarda sanırım yazılım hatası varmış ve bu hata video açılımını sağlıyormuş gibisinden o zamnlar bilmiyordum bu siteyi bilseydim tlf içinde ne var ne yok alırdık ama geçti şimdi:vur
sonra uyandın..

ultrayer6

ultrayer6

Üye

ahahah :kop: :kop:

bu arada, o arkadaş sana youtube ve google videostan göstermiştir, sonra google videos tabanlı bi film sitesinden film göstermiştir.
bildiğin gibi google videos da kapandı.
geriye sadece youtube kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt