Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 6280 in ön kamerası ile ilgili
Sponsorlu Bağlantılar
maxiburak
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar 6280 in ön kamerası ile ilgili
arkadaşlar 6280 in ön kamerası aslında yoq demi sadece görüntülü konusmada açılıyo dimi o da zaten yoqq yani su an için telefon tek kameralı diebilirmiyiz !!
savas_yasin
Üye
evet aynen öyle kardeşim
yxL
Üye
doğru tespit kardeşim
bloodless12
Üye
evet haklısın
ssebilgin
Üye
hocam inamyacaksınız ama benim 6280 arka kamera bozuldu ön çalışmaya başladı servise verdim düzeldi ama ön kamera çalışmıyor şimdi .))) ilginç değilmi
Valla bu senin dediğini ilk defa duyuyorum ama evet 6280 var bi türlü kulanmak nasip olmadı Turkcell saolsun erteleyip duruyor. 3G gelmedi ama telefonlarda 3G desteği var ne iştir anlamadım gitti.
esmercocuq35
Üye
evet kardeşim sadece görüntülü konusma için
oney_fener
Üye
malesef öle kardeşlerim
BABA KARTAL
Üye
hayır kardeş öndeki kamera değil ne göüntülü konuşma için nede başka bir şeye yaramıyor sadece tuş ışıkları söndügünde elini üzerinde tutarsan telefonun ışıkları yanar ondan baska bir işe yaramıyor
willrock
Üye
olurmu hiç öyle şey senindediğin tuş sensörü 6280de o özellik yok öndeki kamera oluyo 3d teknolojidi yani görüntülü konuşma rehbere girin bi isime geli seçenekler deyin altta video araması yazıyo
jatvalca
Üye
arkadaşlar bende 6500s var var şebeke çekmediği zaman çekim gücü yerinde 3G yazıyor turkcell acaba işleme koydumu bunu?