arkadaşlar 5800 yere düştüüüüüü yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 yere düştüüüüüü yardımmmm
arkadaşlar 5800 ım elimden düştü şimdilik herhangi bi sorun yok ileride sorun oluştururmu içim hiç rahat deillllll ne olur yardımmm :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

cesur24

cesur24

Üye
o kadar önyargılı olma ya benim telefon elimdeyken top çarptı telefon havalandı takla attı yere çakıldı hiçbi problem yok :) yanlız düşürdüğün yer evin içiyse hiçbişi olmaz dışarıyla çok tozlu olmaması iyidir hoparlore falan toz toprak kaçarsa kötü olur hafif bişeyse zaten bişi olmaz ekranda çizik falan varmı ona bak bi yere düşmeyle hiçbişi olmaz merak etme istersen test et son ses müzik wifi bluetooth internet fln dene sorunlu olan varmı ama sanmıyorum

sorun varsa şimdi vardır sonradan oluşmaz şuanda sorunun yoksa korkma ileride olmaz

power-b

Üye
hele ki ev içinde halı veya tahta gibi bir yüzeye düştü ise (gerilim paylarını düşünerekten) kafanı yorma devam et.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya hacı için rahat olsun benimki 1 metreden parkeye düştü tepe üstü hiçbişi olmadı. Onun dışında 2 kez halıya düştü yine bişi yok rahat ol. He ama diyosan ki bundan sonra ya yine olursa diye Jel gibi olan tam yumuşak silikon kılıflar var onlardan al hem düştüğünde darbeyi azaltır hemde telefonu korur. Ben kullanıyor muyum? Hayır :D Çünkü kullanımı zorlaştırıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Birsey olmaz

maktama

maktama

Üye
Bizden ne dememizi bekliyosun anlamadım, biz "yarın bozulur" desek bozulacak mı, "hiç bozulmaz yeni gibi kalır" desek kalacak mı?!?! Kimininki 5 metreden düşer sadce kasası ezilir, kimininki elinden düşer ekranı paramparça olur, şans meselesi...
Psikolojik yardım için konu açmışsınız, ilginç geldi bana birden...
Hiç de böyle " başkasına yardımcı olmayan, bilgi içermeyen " bir yazı yazmamıştım, bu da ilk oldu...

5800 cı

5800 cı

Üye
hiçbişew olmaz benimkide parkenin üstüne düşmüştü 2 gün kafayı yiyecektim bişey olacakmı diye sonradan hiçbişe olmadığını görünce rahatladım takma kafana hiçbişey olmaz ;)

pcwolf

pcwolf

Üye
Ben kaç kere düşürdüm halıya parkeye felan tek düşündüğüm şey telefon kapandı mı, mesajlar gitti mi oldu:)
Telefon düşünce bazen kapanıyor sonra da açtığımda mesajlar gitmiş oluyordu bazen.

pasha14

pasha14

Üye
''Makatama'' tamamiyle haklı arkadaşım.
Hiç birşeyin garantisi yok. Bugün bir problem olmaz yarın olur baktın hiç problem olmaz telefonu elinden bir daha düşürürsün telefonda problem çıkar..

SilentOne

SilentOne

Üye
bişicik olmaz merak etme

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tşkr ediorm saolun cillop gibi çalışıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt