Arkadaşlar 5800 xm dokunmatik ekran yardım !!! (LÜTFEN)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nisay1996

nisay1996

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 xm dokunmatik ekran yardım !!! (LÜTFEN)
Arkadaşlar menüye girdiğimde çıkış tuşuna dokunduğumda bir üst taraftaki dosyayı açıyor bunun neden olduğunu bir türlü bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.(Sadece o kısımda bu sorun var)

onuraslan

onuraslan

Üye
dokunmatik ekran kalibrsyonunu bir uygula derim belki çözülür
ayarlar-telefon-dokunmatik girişi-dknmtk ekr.kalibrsyn :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
dokunmatik ekran kalibrsyonunu bir uygula derim belki çözülür
ayarlar-telefon-dokunmatik girişi-dknmtk ekr.kalibrsyn :oke:

Aynen öle yap ama kalemle yap tam ortasına dokunmaya çalış yoksa daha kötü olabilir benden söylemesi :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
kalibrasyondan ayarla

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Evet kaLibrasyonu bi yap :) Aynen arkadaşında dediği gibi kaLemLe tam ortasına basmaya çaLış :)

nisay1996

nisay1996

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok saolun düzeldi kaliprasyonu yapınca çoq teşekkürler maxicep ve sizler olmasa ne yapardık biz yaw

O-Xan

O-Xan

Üye
Kardeş önerilere rağmen sorun çözülmüyorsa telefonu hiç karıştırmadan garantiye ver. Garantisi bitmiş ise bile servise vermeni öneririm. Çünkü dokunmatik ayarları için buradan yapılacak fazla bir şey yok, hassas bir konum.

nisay1996

nisay1996

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok saolun düzeldi kaliprasyonu yapınca çoq teşekkürler maxicep ve sizler olmasa ne yapardık biz yaw

Rich4arD

Rich4arD

Üye

:oke: ÖnemLi deiL . Sorununun çözüLmesine sevindim . ayrıca sana katıLıyorum maxicep oLmasa biz ne yapardık ? :allalla: :bilmm

furkan142

furkan142

Üye
Demi maxi cep olmasa napcaktık ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt