Arkadaşlar 500 Tl ye kadar Telefon Alacağım Tavsiyeleriniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 500 Tl ye kadar Telefon Alacağım Tavsiyeleriniz??
İyi akşamlar Maxi Ailesi... :maxicep:

Wifi Tek şartı kardeşime alacağım... Şöyle kamerasıda iş görecek kadar olan tavsiye edebiceğiniz modeller neler...​
:oke:

futbol123

futbol123

Üye
bi 40-50 daha koyun x6 8gb alın..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
X6 8 GB baktığım yerlerde 650 civarı o kadar çıkamam 16 yaşında biri için fazla olur o..samsung monte var nokia 5800 var seçeneklerimde bunları düşünyorum başka model tavsiyeleriniz var mı..

cuneytt1

cuneytt1

Üye
3g şart değilse

buda benim hoşuma gidiyor

samsung olarak
:oke:

şimdiden hayırlı olsun

5800 cı

5800 cı

Üye
en iyi 5800 :oke:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
5800 yaramaz... çok kaba bayan biri bence..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Monte de iyi telefon :oke:

ozankalender

ozankalender

Üye
kardes 2. el bi iphone 2g veya bulabılırsen 3g al derım otesı yok :) 500 lıraya temız 2g bulabılırsın..

futbol123

futbol123

Üye
istanbulda x6 8gb ı 550tl ye satıyorlar..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar monte aldım beğendi çok şükür... Yalnız benim beğenmediğim yanı kamerası oldu... Focus Yok o kötü bence.ama gülücük yakalaması ile kardeşimin takdirini aldı.. Çok sağolun...

akbas70

akbas70

Üye
5800 Expres Music Derim Kendimde Kullanıyorum Görüntülü Konuşması Olsun Dokunmatigi Kamerası kullanımı Güzel Bir Telefon Bana Samsung S5253 Wave525 önerdiler Begenmedim ama iyiki begenmemisim...

dgknyksl

dgknyksl

Üye
HTC Touch 2 yi tavsiye ederim. Hatta şu an da ben kullanıyorum ve de satmayı düşünüyorum. Haziran 2010'da TİM 'den aldım . KVK garantili. telefonun sıfırdan farkı yok. Windows Mobile İşletim sistemi , Dahili gps.3.2 MP kamera. Yanında 4 gb MicroSD hafıza kartı, orjinal kulaklığı , şarj aleti ve deri kılıfıyla veriyorum. Aynı zamanda bir yıllık da CepKask var hiç kullanılmamış. Satma sebebimse ihtiyacımdan fazlasını karşılaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt