Arkadaşlar 3650 Nasıl Tel Dekı Msjları Hafızaya Gecırebılırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 3650 Nasıl Tel Dekı Msjları Hafızaya Gecırebılırım
arkdaslar yardım edın bn telefon hafızasındakı mesajları hafıza kartına gecırmek ıstıyorum bu mumkunmu nasıl yapabılırım baya bır mesaj var onları gecırım sonra foormat atıcam

ama bazı uyeler anlatıyor

örnegın E: den gır falan dıye bn hıc anlamıyorum cok acık sekılde yardımcı olursanız cok sevınırın yanı adım adım sımdıden tesekkurler

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardımcı ya

kadabra

kadabra

Üye
Dostum oncelikle hafıza kartına format at(bilgisayarda) bu programda sitede var arstırırsan bulursun sonra kartı tele taktıgında KART BOZUK gibi uyarı alabilirsin korkma sakın bu uyarıdan sonra kartı telde Biçimlendir sonra mesaj hafızasını değiştirmek istediğinde sana Asıl mesajlar kopyalansınmı die bişiy sorar o zaman Evet dersin mesajlar kopyalanmıs olur...Kolay gelsin !

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bnm aradıgım bu deıl cok saol ama bnm aradadıgm sadece hafıza kartına kopyalamak hafıza kartına format atınca ıcındekı hersey gıdıcek bn bunu ıstemıyorum dırek gecırmek ıstıyorum

gknky

gknky

Üye
sitede mevcut ...

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
gknky arkadasım mevcut ıse lutfen bulur buraya lınk koyarmısın cok uzgunumkı bn ıstedıgım sekılde bulamadım arkadaslardan yardım beklıorum

kadabra

kadabra

Üye
Format atınca sadece yüklü olan programların gider benim bildiğim sen İmage Video ... dosyalarını biyere yedekle bilgisayarında sonra karta format atınca tekrar içine atarsın.Hafıza kartında eger msj varsa System/mail dosyasınıda kopyalarsı bilgisayara sorun çözülür!!!msn ye gelebilirsen ordan da hallederiz [email protected]

Quadriceps

Üye
Merhaba barabelli sırayla yapman gerekenleri yazıyorum bak şimdi öncelikle mesaj hafızası olarak telefon hafızasını seç sonra telefonuna fexplorer veya seleq tarzında dosya yönetici bir program yüklemelisin sonra bu programı yukledikten sonra aç ve sırasıyla buraya yazacağım dosyaya ulaş e:system/mail/
bu klasörü açtıktan sonra klasörün içindeki "index" yazan dosyayı sil daha sonra telefonunun mesajlar bölümünden hafıza olarak hafıza kartını sec hafıza kartını sectiğinde telefon sana "tüm mesajlar yeni mesaj hafızasına kopyalansın mı?" diye bişe yazar oraya evet de biraz bekle mesajlar hafıza kartına kopyalanmış olur sonra istediğini yaparsın ok!
sen e: system falan diye anlatmayın demişsin ama başka çare yok anlamadığın yer olursa yaz ben dahada ayrıntılı anlatiim bu yeterince ayrıntılı ama

Hade kolay gelsin

pasa

pasa

Üye
mesajlar-mesaj ayarları-diğer-mesaj saklama hafızasını hafıza kartı olarak seç-tüm mesajlar hafıza kartına kopyalansınmı diye bir uyarı gelicek-evet de-telefondaki mesajlar hafıza kartına kopyalanmış olacak

oguz_5858_

Üye
slm arkadaşlar bende k750i var.Memory sitce attığım müzikler birbirine karışıyor teldenmi ?hafızadanmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...