Arkadaşlar 2. el 6600 alıcağım. Alırken Telefonun İlk Nelerine Bakmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nmesiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2. el 6600 alıcağım. Alırken Telefonun İlk Nelerine Bakmalıyım ?
evet herşey başlıkta açık.

guest1212

guest1212

Üye
mesela benim telefonumu almalısın çok temiz 90ytl'ye veririm sana

nmesiz

Üye
    Konu Sahibi
ben ne diyorum sen ne diyorsun okudunmu başlığı ??? telefonu alınca nelerine bakmalıyım diyo ayrıca ben daha ucuza alacağım!

NobLe

NobLe

Üye
Kardeşim ilk önce bir menü ye falan bak yani hızına falan galerisine sonra kamerasına bak bizim ark aldı kamerası bozuk çıktı elinde patladı sonra yanında hafıza kartı ve sim kart götür tak kullan bak çalışıyor mu yuvaları falan inş yardımcı olmuşumdur:oke:

nmesiz

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol arkadaşım bu foruma senin gibi insanlar lazım

SsisS

SsisS

Üye
şarzına hopörlörlerine kamerasına bide çaktırmadan telefonu iki elinin arasında çapraz bi şekilde kas kapanma yapıyosa hiç alma ugrasmaya değmez

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence telefonun temizliği en önemli şeydir.

aryscat

aryscat

Üye
önce bir fotoğraf çek kameradan çıkmadan arkasına birdaha çek. donuyorsa alma. veya galeriye girerken kasıyorsa yine alma BT entegresi gidik demektir. Çektiğin fotoğrafı kontrol et. ışık kırılması varsa yine alma. Ön kapağı çıkar acemice açılmışsa alma.....

nmesiz

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok tşkler dün aldım telefonu.
Aldığımda baktım kamerasına hızına fln iyiydi sonra eve gittim iyice karıştırdım telefonu.
Galeriye girmeye çalıştığımda Uyg. Kapandı hatasını veriyodu. Dosya yöneticisindede aynısını yaptı.
Gittim Değiştim Telefonu. değiştiğim telefonda hiç bi hata vermiyodu hızı da iyi.
ama ön kapağını kesici bi aletle veya anahtar gibi bişeyle açmaya çalışmışlar kenarlarda izi var.
o sorun değil ztn değişcem kabını.

bide ben bu telefonun ön kapağını açamadım ya bunun yöntemi filan varmı :)

arslanturk27

arslanturk27

Üye
aslında güzel telefon full program yüklersen bende kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

bence bildiğin tanıdiğın bir arkadaşından almanı tavsiye ederim

eQooo

eQooo

Üye
eskidi o telefon... n70 al bari dostum...

şedid

Üye
ben de bugün aldım 6600 çok güzel bir telefon gerçe 2. el ama parasına göre uygun. bütün takım larıyla beraber 60 ytl ye aldım. zaten de benden önce kullanan da 8 ay kullanmış . size de tavsiye ederim..

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
tşkler

hasan400

Üye
ben aldım 35 e dışına degil içine bakacan içinde sorun yoksaa kapağını yenilersin 5 tl ye bitterrr byee

murat.tem

Üye
ilk olarak ağırlığına bak parçadan çalmışlarmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt