arkadaşlar 1.500 tl ye kadar android telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1.500 tl ye kadar android telefon önerisi
arkadaşlar öncelikle merhaba symbian telefonumu satıp andoride geçmeyi düşünüyorum ve 1.500 tlye kadar telefon almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

galaxy s2 kullaniyorum çok memnunum. Xperia S de alabilirsin.

Eğer bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz HTC One S önerebilirim. Onun dışında Galaxy S2 iyi bir seçim olacaktır.

reaurora

Üye
biraz zorla ve galaxy s3 yada htc one x al.

Konu Sahibi
bakalım zaten biraz daha para bulursam s3 alıcam ama şimdi aklımda zaten s2 ve xperia s vardı teşekkür ederim

hiç değer mi ya o kadar parayı bir telefona vermeye bence değmez

Konu Sahibi
sence değmez bence değer çünkü bıktım bu nokia dan...

Hocam bende x peria arc s var 1.300e aldım henuz 1 ay oldu gerçekten mükemmel bir telefon kamerası sesi herşeyiyle mükemmel tavsiye edebilirim

- - - Eklendi - - -

Hocam bende x peria arc s var 1.300e aldım henuz 1 ay oldu gerçekten mükemmel bir telefon kamerası sesi herşeyiyle mükemmel tavsiye edebilirim

Suyaka

Üye
Biraz daha takviye ile, HTC One S.

Yurtdışı çıkışlı s3 bulabilirsiniz

xperia s tavsiyemdir ama 200 yada 300tl daha koy s3 düşün

WebStyle

Üye
O fiyata Galaxy S III bile alabilirsiniz. Ancak pasaport kaydını kendiniz yaptırmanız gerekiyor. Ben 2 sene garantili bir ürün arıyorum derseniz Samsung Galaxy S II iyi bir alternatif olur..

Tepkiler: omeren313
    Konu Sahibi
O fiyata Galaxy S III bile alabilirsiniz. Ancak pasaport kaydını kendiniz yaptırmanız gerekiyor. Ben 2 sene garantili bir ürün arıyorum derseniz Samsung Galaxy S II iyi bir alternatif olur..

annem bu sene allah nasip ederse hacca gidiyor arabistandan 1500 tl civarı bulabilirmiyim acaba s3 ü

FeC!

Üye
Kuzenim umreden yeni geldi. 1250 tl ye bulabilirsin...

Tepkiler: omeren313

SouLW3

Üye
[h=3] Samsung Galaxy S III bulursun bence
[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...