Arkadaşkar 400 TL ye kadar Önerebileceğiniz Telefon varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrak1655

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşkar 400 TL ye kadar Önerebileceğiniz Telefon varmı
Arkadaşkar 400 TL ye kadar internet kullanımı içinde istiyorum Önerebileceğiniz telefon varmı? yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 11:49:59 ---------- Yazıldı @ 11:44:31 ----------

yok mu yardım eden ?

blackaid

blackaid

Üye
dell aero media markt tan alabilirsin

coacoa

Üye
az daha üstüne para bulabilirsen belki bu parayada bulunur samsung galaxy gio kullananlar gayet memnun

alperen545

alperen545

Üye
al türkcell t10 rahatla 300 tl

7Fun

7Fun

Üye
cvplar icin tskkrler arkadaslar dokunmatik almayı düsünmüyorm wave 2 alırm alırsamda sanırm.. Dokunmatikle msj yazamıyorm makul dokun dokun bitmiyor.d aero media mrket e bakıyorm

----------Eklendi @ 11:14:14 ---------- Yazıldı @ 10:37:52 ----------

konu güncel arkadaslar takip ediyorm. Up

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia e72 al işletim sistemi problem değilse..

7Fun

7Fun

Üye
sambian android yada bada olmalı.d ama o tip tlfnlar hosuma gtmiyor.. Cvp icin tskkrler.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dokunmatik telefonda mesaj daha rahat yazılır kardesim.
İnternet kullanımı için klasik tuslu klavyeli telefon alma.Dokunmatik olsun genis ekran daha iyidir.
Olmaz dersen Nokia E63'e bak.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
cvplar icin tskkrler arkadaslar dokunmatik almayı düsünmüyorm wave 2 alırm alırsamda sanırm.. Dokunmatikle msj yazamıyorm makul dokun dokun bitmiyor.d aero media mrket e bakıyorm----------Eklendi @ 11:14:14 ---------- Yazıldı @ 10:37:52 ----------konu güncel arkadaslar takip ediyorm. Up
400 liraya wave 2 bulursan bende alıyım kanka :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Bim'de 300 ' e satıyorlardı bellıkı onu kacırmıssın..Lg optımus Me bakabılırsın hocam. şarj süresi Wifi hızı, ekran kalitesi ve Android 2.2 froyo olusu en memnun kalacagın ozellıklerı.. kotu yanı kamerası 3.15 Mp..

61semih

61semih

Üye
t10 kesınlıkle alma da hem ınternet ıyı olsun dıyorsun hem dokunmatık olmasın dıyorsun zor..
ınternet performansı ıyı olan telefonlar genellıkle dokunmatık htc çaça veya nokıa nın hem dokunmatık hem tuslu modelı var model aklımda degıl ama arastırırsan bulursun.bunların dısında e71 tarzı telefonları onermem tam bır ıskence t10 da aynı sekılde

y n s c n

y n s c n

Üye
T10 istenileni vermiyor t20'de öyle daha kurumsal bi firmadan alman senin yararına olur.

Masha

Masha

Üye
Nokia E 63 Galaxy Gio veya Optimus Me'yi tavsiye ederim. Fiyat olarak Gio 450 Lira , E63 350 Lira, Optimus Me 300 Lira. Donanım olarak aralarında pek fazla bir fark yok. Aralarında Anroid 2.2 işletim sistemine sahip Galaxy Gio kaliteli ve iyi olabilir ama fiyatı biraz fazla. Tasarım olarak Q klavye olan E63 iyi, Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip Optimus Me bu fiyata alabileceğin en iyi Smartphone. Seçim senin. :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia E 63 Galaxy Gio veya Optimus Me'yi tavsiye ederim. Fiyat olarak Gio 450 Lira , E63 350 Lira, Optimus Me 300 Lira. Donanım olarak aralarında pek fazla bir fark yok. Aralarında Anroid 2.2 işletim sistemine sahip Galaxy Gio kaliteli ve iyi olabilir ama fiyatı biraz fazla. Tasarım olarak Q klavye olan E63 iyi, Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip Optimus Me bu fiyata alabileceğin en iyi Smartphone. Seçim senin. :oke:

bunların arasında en mantıklısı optımus me hocam bence.. tasarım,ekran kalitesi,şarj süresi ve wifi hızı olarak.. kullandım ordan bılıyorum.. bu fıyat aralıgında ıkı secenek var zaten bence ya optımus me yada Galaxy gio

yusufziya20

Üye
samsung galaxy mini buda çok güsel ben kullanıyorum memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt