Arkadasım ikinci el tel alıcaktı ya aldı ve pişman oldu çok büyük bi problem var yrdm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım ikinci el tel alıcaktı ya aldı ve pişman oldu çok büyük bi problem var yrdm
Arkadaşım ikinci el 7610 aldı gayet iyi çalışıyodu ama iki gün geçti tel çekmemeye başladı bi çekiyor bi çekmiyor ndn olabilir acaba?

yunus5055

yunus5055

Üye
7610 almasın demiştik demi ? ... N70 alsın demiştik ... Nese sorun telin içindeki şebekeyi çekmesini sağlayan demirler var ... Teli söktügünde yukarı kısımlardaymis ... Benim 7610 üm hiç olmadı içini tam bilmiyorum ... Ama sebep o demirlerin tam temas etmemesi ... Onların yüzeyini parlat ve temas edecek şekilde eğrilt ...

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
7610 almasın demiştik demi ? ... N70 alsın demiştik ... Nese sorun telin içindeki şebekeyi çekmesini sağlayan demirler var ... Teli söktügünde yukarı kısımlardaymis ... Benim 7610 üm hiç olmadı içini tam bilmiyorum ... Ama sebep o demirlerin tam temas etmemesi ... Onların yüzeyini parlat ve temas edecek şekilde eğrilt ...

arkadaşım bu şebeke sorununun 7610 la ne alakası var her telefonda olabilir . Iphone de bile şebeke problemi vardı. Ben 3 tane 7610 kullandım en ufak bi sorun yaşamadım

HaqperesT

HaqperesT

Üye
telefoncuya goster 5 liraya temizlet

Fatih.33

Üye
kameranın hmen üstnde bi tane mawi kapak war nnu sök üst trafta 3 tane demir war o demirler yaylı demirlerdir yaylarına bak eğer esniyorsa temizle parlat ama esnemiyorsa demirlerin yayı paslanmıstr kardes ya değstr yada kısa kısa 3 tane alümınyum folyo kes demirlern üzerne koy we kapagı kapat öyle dene.

yunus5055

yunus5055

Üye
arkadaşım bu şebeke sorununun 7610 la ne alakası var her telefonda olabilir . Iphone de bile şebeke problemi vardı. Ben 3 tane 7610 kullandım en ufak bi sorun yaşamadım

Arkadaşım benim n70 al dememdeki sebep özellik açısından daha iyi olmasıydi ... Arkadaş bize sormuştu daha önce hangisi iyi hangisini alalım diye bizde n70 al demiştik ... Neyse sinirlerim bozuk gerisini anladın sen sözün tahmin edersin ışte durum bu yani ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt