arkada$lar iphonuna 3.1.2 gùncellemesi yapip srunlarla kar$ilasanlar buraya tiklasin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
arkada$lar iphonuna 3.1.2 gùncellemesi yapip srunlarla kar$ilasanlar buraya tiklasin!!
arkada$lar etrafta çok insan 3.1.2 formatinin çok sùper olduguu dùsùnùp yùkeyenler ve bir sùrù problemlerle kar$ilasanlar için 3.1.2 gùncellemesini buldum ve paya$maktan zevk alirim sadece yapmaniz gerek adrese girip alttaki mavi seceneklerden ornegin iphonu 3g yi secebilirsiniz dosyanin ipa olmasindan dolayi rahatlikla itunesden yùkleyebilirsiniz te$ekkùrlerinizi bekliyorum!! yardimci olduysam ne mutlu bana!!

--------------- Ekleme ---------------

pardon ba$likta 3.1.3 gùncellemesi yapip sorunlarla kar$iasanlar demeyi unutmu$um yanlislikla 3.1.2 yazmisim kusura bakmayin

• Beğen
Tepkiler: Dawn, llvllaltepeli, UNICORNDREAMS ve 1 kişi daha

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
arkadasim bu fransizca sonra iphonelar fransizcaya donmesin :P olaya fransiz kalmiyalim paylasim icin tessekurler :) bide arkadasim aslinda konunun yeri burasi degil burasi oyun uygulama tema bolumu keske obur tarafta acsaydin konuyu daha iyi olurdu aslinda ama saglik olsun artik tekrar tessekurler

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma karde$im gercekten ozur dilerim tsekkur ederim birde dili kendin sececeksin 3.1.2 formatindan sonra

cnryksl

Üye
itunesten yukliyemedim yardimci olursan sevinirim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
konu oyun bölumune acmısın taşındı

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
evet ya sagol bende yanlislikla acmistim o tarafa ama keske tasimasaydin silseydi cunku bu tarafta aynisindan bir tane acmsitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt