arkada$lar duydunuzmu adamin biri iphone 4g'yi barda unutmu$ xD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
arkada$lar duydunuzmu adamin biri iphone 4g'yi barda unutmu$ xD
Haziran’da piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone’a ait olan fotoğraflar Apple ürünlerinin hayranları arasında heyecan yarattı. Gizmodo sitesi, ürünün Apple'da çalışan Gray Powell adlı bir yazılım mühendisi tarafından Redwood City, California'daki bir barda unutulduğunu ve cihazı Gizmodo'ya getiren kişiden onu 5 bin dolara satın aldıklarını açıkladı.

Gizmodo'da "İşte yeni iPhone" başlığıyla verilen habere göre, cihaz önceki iPhone'lardan bir hayli farklı bir tasarıma sahip. Yumuşak hatlar yerini daha keskin dikdörtgen bir kasaya bırakmış. Wired dergisinin "evet bu kesinlikle bir iPhone" şeklinde yorumladığı cihaz, aluminyum kenarlara, sert ve seramik cam arka yüzeye sahip. Şimdiki iPhone'un arkası gibi bombeli değil, dümdüz. resimlerde burda:

berktezkosar

berktezkosar

Üye
ben bu haberi daha önce okumuştum.. bence bu apple'ın iphone 4G için hazırladığı prototiplerden biri.. eğer videolarını da izlediysen tanıtan adam iphone'u hiç açmıyo.. neden acaba? iki ihtimal var... ya gerçekten prototipi şaka gibi barda unuttular :D ya da çin malı çakma bi iphone'u sitesine hareketlilik getirmek için yapılmış bi reklam.. seçim sizin :)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca tasarımı felan iphone'un özgünlüğünden eksik gibi..

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
ben seninle ayni seyi dusunmuyorum bence apple sirketi sadece telefonu tanitma amacli barda unutmuslardir ve o 4g de bence gercek cin mali filan degil!

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Açıkladılar gerçek ve Gizmodo int sitesinden tekrar tlf istediler birçok haber çıktı bununla ilğili.Bunlar bir yana hep neden iphone ile ilğili haberler flash olarak int sitesine düşüyor dikkatimi çekti nokia samsung bberry hiç fıss bence adamlar dünya markası oldu dünyada bilinirliği en fazla şirketlerden biri oldu.Helal olsun demek lazım.

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
ne salaklar var anasını satıyım ben telefona gözüm gibi bakıyorum adam 4g i barda unutuyor demekki fazla kaçırmış alkolü ama onlar için sorun değil yarın gider aynından alır bi tane..Merci pour l'ajout serhatım..

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
ronaldo unutan adam apple'in ba$ tasarimcisi adam reklam olsun diye gitmis telefonu barda birakmi$! derien mon pote ama bazi manyaklar var onu yukleyince birde astarini istiyor bundan sonra paylasim yapmiyorum benden bu kadar sadece paylasilanlari aliyorum en iyisi

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
les baiser frère sen takma onları kafaya..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzelmis koseleri yuvarlak degil hosuma gitti

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
3 tane konusu olan Adam neye guluon hayirdir normal deilmi bir adamin yanlis cumle kurmasi

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
bende anlamadım serhatım esprili bi cevap vermiştim ama millette bizi kafaya alıyor :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Bu olay saka veya reklam içerikli bir konu değil o ciah bir portotip kaybedende apple calisanai apple site hakında dava acmış bu cihaz hepimizin dortgozle beklediği iphone 4g

scrtfckr

scrtfckr

Üye
...................

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ronaldo burası bir forum sitesi kurallar çerçevesinde kişi istedigi konuya istediği yorumu yapabilir ister güler ister ağlar herkes birbirine saygılı olsun lütfen özelikle benim sorumlu oldugum bölumde ...tum üyeler eşittir 3 konulu 100 konulu diye kimseye hitap edemessin eger kişi ile sorunun problemin varsa yöneticilere bildirmelisin scrtfckr aynı kurallar senin içinde geçerli sana hakeret etmiş olsalar bile hakert ile cevap verme hakına sahip değilsin yöntime bildirirsen sen haklı konumuna dusersin kötü söze kötu cevap vermiyerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...