• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

arka sıradakiler???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pınarss

Üye
    Konu Sahibi
arka sıradakiler???
:mahcup:ya arkadaslar dünkü bölümde arka sıradakilerin baslarında saffetin ceptelefonu melodisi çok hoşuma gitti diziyi izleyenler melodiyi hatırlayanlar bulabilirmi ya çok güzel bişiydi :(:agla

• Beğen
Tepkiler: kocabeller ve hidayeth25

Solamente

Üye
Hoşgeldiniz adaşım :) :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
dizi youtubede gibi bıryerde varsa ordan bakabilirim;)

pınarss

Üye
    Konu Sahibi

4.Dksında :)

pınarss

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmu ya:agla:agla

pınarss

Üye
    Konu Sahibi
bu diil malesef :(

demirci koylü

demirci koylü

Üye
teşekkürler

deryalim216

Üye
arkadaslar bu melodiyi bende çok beğendim lütfen bulun. ben aramaya devam ediorum

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
bu bende var ya. ama nasıl ekleniyor bilmiyoruum. üzgünüm adı discoid ama n95 zil sesi,

P_u_S_a_T

Üye
arka sıradakilerde sibelin telefon melodisi bulabilirmisiniz acaba lütfenn 3 gündür arıyorum bulamadım

BERATX

Üye
arkadaşlar ben de arka sıradakilerden oktayın zil sesini bulmak istiyorum yardımcı olurmusunz şimdiden herkeze teşekkürler

toprakdere

Üye

BERATX

Üye
arkadaşlar yardımcı olun lütfen arka sıraakiler dizisindeki oktayın zil sesini bulmak istiyorum biraz yardım

• Beğen
Tepkiler: mask03
Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Şakamısınız siz ya..biri saffetin zil sesini, biri sibelin, biri oktayın... !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...