Arka Arkaya Rüya

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Arka Arkaya Rüya
Dün akşam 6 da uyudum 11 de uyandım sonra gece 1 de uyudum ve rüyamda arkadaşımla(erkek yanlış anlaşılmasın) beraber yemeğe gidiyoduk biraz dolaştık bulamadık sonra ne kadar geçti hatırlamıyorum bulduk lokantayı ve oturduk garson geldi ve ne istersiniz dedi arkadaşım canlı tavuk dedi ve uyandım saati bilmiyodum. Acaba sabah namazı oldumu diye bakacakken geri uyudum ve başka bir arkadaşımla otobüsteydik tam kaza yapacakken ne takıyon zaten rüyadayız diyip uyandım. Namaza 5 dk vardı yetiştirdim:D.
Sonra ise 6.15 gibi bir daha uyudum bu sefer trabzon yerine kayserideydim ve otobüsler yerine okul servisleri gibi orta büyüklükte araçlar vardı. Tramvaya bindim ve amcamlara doğru yola çıktım aktarma yapacaktım, tramvay ağı şuankinden azdı. Son durakta indim, inna'yı gördüm (ne arıyosa orda:ehe) sonra onun bindiği araca bindim ve sadece onun yanı boştu gittim oturdum. Diğer tarafındaki bir abiyle konuşuyolardı, ben ise gideceğim yönden ters yönde gidiyordum. Konuşmaları devam ederken nasıl biri diye bakıyodum, çok gücel türkçe konuşuyodu şaşırmıştım sonra diğer taraftaki abi benim inmeye karr verdiğim duraktan 2 durak önce indi. Hala konuşmamıştım. Bir sonraki durağa gelirken önümde ayakta duran çoçuk içimi okuyomuş gibi bana abi kalemini gömlek cebine koy da(bununla da durum arasında bağlantı kuramadım) fotoğrafınızı çekiyim dedi. Inna gerek yok yayılsın istemem dedi. Bana baktı fotoğraf çekilmeyi isteyen bir halim olduğunu görünce ben de dedim benimkiyle çekilsek paylaşmam dedim ve uyandım.
Sonra tekrar uyudum, bu sefer yine kayseride bir caminin önündeydim 3-4 yıl önceki yaşım diye tahmin ediyorum. Yanımda benden küçük bir tanıdığım vardı(çocuğu gerçekte tanımıyorum ama rüyada tanıyodum:D) Sonra markete gittik, kardeşim ordaydı ama annem ve babam yoktu. 2 saat dolaştık bir şey alamadık şunu mu bunu mu derken babam geldi annemle telefonda konuşuyodu.Birbirlerini görmüyolardı derken babamın arkasında birbirlerine sırt dönük şekildeydiler annemi tutup babama doğru çevirdim, şaşırdılar. Sonra tam bir şeyler alacakken uyandım.

1,5 haftadır rüya görmüyodum iyi oldu:ehe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sabah Namazından Önce Gördüysen Manasını Araştirmak Lazım Değil İse Şeytan Rüyasidir

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Sabah Namazından Önce Gördüysen Manasını Araştirmak Lazım Değil İse Şeytan Rüyasidir

ordaki kaza bence ne uyuyon diye uyarıydı:) normalde tek başıma uyanamamilk paragraf namazdan önce, sonrası ise hastayım diye uyuyunca gördüklerim

zombaka

zombaka

Üye
Ben babamı hastaneye kaldıyodum hastaneye kaldırırken öldü sonra anneannemi gördüm (yaklaşık 6ay önce öldü) uyandığımda çok kötü oldum ya

0MG90

0MG90

Üye
Geçmiş olsun

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Serhan

Serhan

Üye
Benim en büyük hayal krıkılığım rüya hakkında ;
Bi gün sanki gerçekteki gibi gerçeklikte olan bir rüyada , tam istediğim herşeyi alıyodum , kasadaydık elimde 2 tane ayfon , 3 tane ipad , 5 tanede her renkten ipod touch 5 vardı. Piyango çıkmıştı bu yüzden bana verilen parayla tam bunları atıyordum , kasada ödüyordumki , annem oğlum uyan diye beni dürttü

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
zombaka

zombaka

Üye
Benim en büyük hayal krıkılığım rüya hakkında ;
Bi gün sanki gerçekteki gibi gerçeklikte olan bir rüyada , tam istediğim herşeyi alıyodum , kasadaydık elimde 2 tane ayfon , 3 tane ipad , 5 tanede her renkten ipod touch 5 vardı. Piyango çıkmıştı bu yüzden bana verilen parayla tam bunları atıyordum , kasada ödüyordumki , annem oğlum uyan diye beni dürttü
;-(

• Beğen
Tepkiler: Serhan
BelaMonte

BelaMonte

Üye
İnnayla olan rüyanı sevdim ama beklediğim gibi bitmedi

• Beğen
Tepkiler: achambo
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Okumaya üşendim :(

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Özet gecsene olay ne ?

ilk rüyada arkadaşlar loakntaya gittim canlı tavuk istedi uyandım, sonra uyudum minibüsteydim kaza yapıyoduk o sırada rüya ne olcak diyip uyandım namaz kaçıyodu yetiştirdim. Sonra Inna'yı gördüm fotoğraf çekilcekken uyandım sonra da gerçekte tanımayıp rüyamda tanıdığım çocuğun biriyle markete gidip orda annem, babam kardeşimle fln karşılaştık:D ancak bu kadar kısalttım:ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ilk rüyada arkadaşlar loakntaya gittim canlı tavuk istedi uyandım, sonra uyudum minibüsteydim kaza yapıyoduk o sırada rüya ne olcak diyip uyandım namaz kaçıyodu yetiştirdim. Sonra Inna'yı gördüm fotoğraf çekilcekken uyandım sonra da gerçekte tanımayıp rüyamda tanıdığım çocuğun biriyle markete gidip orda annem, babam kardeşimle fln karşılaştık:D ancak bu kadar kısalttım:ehe
Eee sonuc ? :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Erkek yanlış anlaşılmasın deyince yanlış anladım.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt