Arena'da yine büyük şov var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da yine büyük şov var!




Galatasaray taraftarı, Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynanacak olan maç öncesinde Türk Telekom Arena'da müthiş bir şov yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Orduspor ile kozlarını paylaşacak ancak sarı-kırmızılı taraftarları Şampiyonlar Ligi heyecanı sarmış durumda.
Braga mücadelesiyle birlikte seneler sonra yeniden iç sahada Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda, taraftarlar da kritik karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz sezon ligde Beşiktaş ve Süper Final'de Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmalarda yapılan koreografilerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan sarı-kırmızılılar Braga karşısında da buna benzer bir görsel şova hazırlanıyor.

ARENA'DA HUMMALI HAZIRLIK
Sarı-kırmızılıların Braga karşısında yapılacak koreografiye dair planları, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunun son maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ile berabere kalarak şampiyonluğa uzanmasıyla başladı.
Şampiyonlar Ligi takviminin belli olmasıyla birlikte bu konudaki hazırlıklarını somutlaştıran sarı-kırmızılıların, geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardında Türk Telekom Arena'da hummalı bir çalışmaya giriştikleri öğrenildi. Yaklaşık 30 kişilik bir grup halinde vardiyalı bir biçimde geceli gündüzlü çalışan sarı-kırmızılı taraftarlar, müthiş görsel şölenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.
ÜÇ BOYUTLU MU OLACAK?
Pegasus Tribünü'nde yapılması planlanan koreografiyi sır gibi gizleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, koreografinin üç boyutlu olup olmayacağı konusunda büyük kararsızlık yaşıyor. Geçtiğimiz sezon yapılan organizasyonlar gibi koreografinin halatlarla yukarı çekilmesi planlanırken, bu konuda deneme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Statta bulunan hiç kimsenin can güvenliğini tehlikeye atmak istemeyen sarı-kırmızılı taraftarların, 3 boyutlu koreografi konusunda oldukça titiz davrandıkları ve bir süre daha denemelerin süreceği ifade edildi.
ESKİ KOREOGRAFİ SANDIKTAN ÇIKIYOR!
Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Braga karşılaşması için Pegasus Tribünü'nde açılacak koreografinin yanı sıra Güney Tribünü'nde de sürpriz bir çalışma yapılıyor. 2006 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ile Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta açılan, "Your nightmare is back again" koreografisi, bu kez Türk Telekom Arena'da boy gösterecek.
Braga karşılaşmasında Türk Telekom Arena'da bu koreografiyi açmayı planlayan sarı-kırmızılıların, 6 senedir bekleyen pankartı bakıma aldıkları ve yeniledikleri öğrenildi. Kısa bir süre içerisinde onarımı tamamlanacak olan pankartla birlikte, Bordeaux maçında yapılan koreogragfi 6 sene sonratekrarlanacak. "Your nihgtmare ise back again" koregrafisi Güney Tribünü'nde, Şampiyonlar Ligi müziğiyle birlikte açılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
330
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
295
DiaBLoS


Üst Alt