Arena'da Fener krizi..

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da Fener krizi..


Sarı-lacivertli kulübün, sponsoru Ülker ile birlikte yaptırdığı 13 bin 800 kişilik salona, "Ülker Sports Arena" ismi asıldı.

Ülker Grubu, Fenerbahçe logosunun, Ocak ayında açılacak salonun dış cephesinde yer alacağını bildirdi, ancak bu açıklama yönetimi tatmin etmedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, salon sporları için Ülker'le birlikte yaptırdığı Ataşehir'deki spor salonuna isminin verilmemesi, sarı-lacivertli yönetim ile sponsoru arasında krize yol açtı.

Ülker, salonun ismini, "Ülker Sports Arena" olarak belirlerken, Fenerbahçe'nin sadece logosunun salonun dış cephesinde asılı olacağını ilan etti.

Fenerbahçe Yönetimi, salonda Fenerbahçe isminin bulunmamasının sıkıntısını yaşarken, sarı-lacivertli taraftarlar da bu durumu tepki veriyor. Ocak ayında hizmete girmesi planlanan salonun dış cephesine, "Ülker Sports Arena" tabelası bir süre önce takıldı. Salonun girişinde ise "Fenerbahçe Uluslararası Sports Arena" ibaresi yer alacak. Ancak Ülker'in bu uygulaması, Fenerbahçe'yi tatmin etmedi.

Yıldırım’ın hassasiyeti
Ülker Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özokur, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli taraftarlardan gelen tepkiler üzerine salonun girişine, "Fenerbahçe Uluslararası Sports Arena" yazısının asılacağını, salonun resmi isminin ise "Ülker Sports Arena" olacağını duyurdu. Özokur, Fenerbahçe logosunun da duvarda asılı bulunacağını bildirdi, ancak Ülker grubundan gelen bu açıklama Fenerbahçe Yönetimi ile taraftarlarını tatmin etmedi.

Sarı-lacivertliler, 13 bin 800 koltuk kapasiteli salonun isminin, "Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena" olarak belirlenmesini talep ediyor. Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım da, kulüp dergisindeki bütün yazılarında salonun ismini, "Fenerbahçe Ülker Arena" olarak ifade etmişti.

ARSA 59 MİLYONA SATIN ALINMIŞTI
Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarlı çalışmaları sonunda Ataşehir'deki arsayı 59 milyon lira ödeyerek satın almıştı. Basketbol erkek takımının sponsoru Ülker ile birlikte yaptırılan salonun 37 bin 814 metrekare kapalı alanı bulunuyor. 13 bin 800 taraftar kapasiteli salonda, Fenerbahçe bayan ve erkek basketbol takımları maçlarını oynayacak. Türkiye'nin en modern kapalı salonu olan tesis, milli takımlarımıza da ev sahipliği yapacak.

ÜLKER: ‘Gereken yapılır’
Salon inşaatının hızla devam ettiğine dikkat çeken Ülker Grubu, sarı-lacivertlilerin yüreğine su serpti. Ülker'den alınan bilgilere göre, inşaat tamamlandıktan sonra Fenerbahçe Kulübü'nün talepleri yerine getirilecek.

Şirket yetkilileri, "İnşaat bitince gereken yerlere, gereken yazı ve logolar konulacak. Bize şimdiye kadar gelen olumsuz bir tepki yok" ifadelerini kullandılar.
 


Üst Alt