Aref Ghafouri (Tahmin Etme Sırrı (!))

Sponsorlu Bağlantılar

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Aref Ghafouri (Tahmin Etme Sırrı (!))

Şimdi o linke tıkladıktan sonraki gördüğünüz kutu ne işe yarar ona bakalım:

"Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...

Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor."

HaberTürk'ten alıntıdır..

• Beğen
Tepkiler: jejep, Necmati ve Reşwan

Noks

Noks

Üye
herşeyin bi hilesi :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
vaybe ne para demek bunu zevk ve şöhret için yapıyor okadar para verip de.. şimdi orda kazanacağı paraya tenüzzül etmez heralde.

ebuş...

ebuş...

Üye
tahtaya yazılan mı geçiyomuş , söylenilen mi geçiyomuş kutuya öyle duyumlar aldım daa 10 DK. RÖTARLI yazıyodu o nasıl oldu ??

• Beğen
Tepkiler: yalan_hayat ve iskenlii
One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
tahtaya yazılan mı geçiyomuş , söylenilen mi geçiyomuş kutuya öyle duyumlar aldım daa 10 DK. RÖTARLI yazıyodu o nasıl oldu ??

Sahne arkasında asistanı var o yazıyor..Hatta dikkat etmişseniz söylenenleri teyyid ettirmek amaçlı bağırarak heceliyor sonunda herhangi bir yanlışlık çıkmasın ve izleyiciler kuşku duymasın diye..

Bu arada 6-7 metre kapasitesi varmış bu kutunun algılamak için..

ebuş...

ebuş...

Üye
ay ama süper şovdu yaa şok etti milleti bende dahil :ehe

Necmati

Necmati

Üye
diyozya her gösterinin bir açıklaması vardır elbet..
Kağin mi adam sanki..

saat1254

saat1254

Üye
hilesiz bir şeyi ancak Allah yapar

kuzey6753

Üye
peki cd ye çekilmiş videosunun açıklaması ne peki ????????

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
peki cd ye çekilmiş videosunun açıklaması ne peki ????????

Kıza gösterdiği gazete kağıdında "KONUT" ve "KADER" yazıyordu..Eğer kız KONUT deseydi doğru yaptım diyecekti ve CD'ye gerek kalmayacaktı..Kız "KADER"i aklında tuttuğu için yanlış oldu ve CD'yi izlettirdi..

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
Sahne arkasında asistanı var o yazıyor..Hatta dikkat etmişseniz söylenenleri teyyid ettirmek amaçlı bağırarak heceliyor sonunda herhangi bir yanlışlık çıkmasın ve izleyiciler kuşku duymasın diye..

Bu arada 6-7 metre kapasitesi varmış bu kutunun algılamak için..
işin doğrusunu anlatmıs arkadasım burda...

Adilx05

Adilx05

Üye
Hileli olduğunu sanmıyorum rötarlı dedi çünkü orda. :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bide nasıl o eski pipet gibi şeyin içine girrdi o kağıt

MetQ7

MetQ7

Üye
Adam o gösterileri hile kullanmadan yapsa cem yılmazında dediği gibi peygamberliğini ilan eder zaten:eheArefin gösterileri güzel fakat 10 yıl önceki numaraları yapıyor ve bizim millette cahil olduğu için çok şaşırtıcı geliyor.İlizyonda criss angel ve david copperfieldın üstüne adam tanımam :)

kol@j

kol@j

Üye
yahu bu ilüzyonist çocuk amma saldırı altında kaldı... ilk gösterisinde kurtuluş savaşına vurgu yaptı diye mi acaba...

bir türlü bırakmıyorlar adamın yakasını...

bloodsheld

Üye
adamı yediremiyolar sonra bir şeyler sallıyolar tamam ilizyonist ama one arkadısımın anlattıkları bana sacma geldi :)

Üst Alt