Arda'ya 4 + 4 teklifi

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Arda'ya 4 + 4 teklifi
[h=2]Fenerbahçe Başkanı, Atletico Madridli yıldız oyuncunun transferi için 1 ay önce düğmeye bastı.G.Saray’da oynarken de Arda’yı almak istediğini söyleyip 15 milyon Euro bonservis bedeli bile belirleyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türk futbol tarihinin en yüksek rakamını önerdi ancak olumlu yanıt alamadı.[/h]

2 SEZON önce Galatasaray’dan 12 milyon Euro bonservis bedeline Atletico Madrid’e transfer olan Arda’ya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım astronomik bir teklif yaptı.
’da oynadığı dönemde de Arda’yı transfer etmek isteyen Yıldırım, dönemin başkanı Adnan Polat’a yıldız oyuncu için “15 milyon Euro bonservis ödemeye hazırım” diyerek deyim yerinde ise o günden astronomik bir değer biçmişti.

4 YILDA BİTMEYEN İNAT
ARADAN geçen 4 yıla karşın Aziz Yıldırım’ın bu inadı bitmedi. Ve 25 yaşındaki futbolcuya 1 yıl için tam 8 milyon Euro gibi çılgın bir rakam önerdiği ortaya çıktı.
Arda Turan’a, Fenerbahçe Kulübü, imza parası olarak 4 milyon Euro ve yıllık garanti para olarak da 4 milyon eurodan 5 yılı içeren transfer paketi sundu.
Teklife göre sadece ilk yıl için 8 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Fenerbahçe, sözleşmedeki kalan 4 yılın her biri için 4 milyon Euro ödeyecek. Türkiye’de daha önce hiçbir futbolcuya bu rakamlar teklif edilmemişti.
A.Madrid’de yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Arda Turan’ın, Fenerbahçe’nin bu teklifini kabul etmediği öğrenildi.

‘ASLA GİTMEM’ DEMİŞTİ
G.SARAYın sembol oyuncusu olduğunu ve teklifi düşünmesi halinde dahi yanlış anlaşılacağını düşünen, duyulmasını da istemeyen Arda’nın olumsuz tavrına rağmen Yıldırım’ın girişimlerini sürdürdüğü belirtiliyor.
Arda, Galatasaray’da oynarken ve Atletico Madrid’e imza attıktan sonra, “Fenerbahçe’de oynamam. Allah bana o formayı nasip etmesin” demişti.

İKNA HEYETi BiLE HAZIR
Arda’nın, F.Bahçe’nin yaptığı teklifi kabul etmesi adına yakın dostları da devreye girdi.
ARDA’dan olağanüstü teklife gelen olumsuz yanıt, Fenerbahçe’yi pes ettirmedi. Sarı lacivertlilerin Arda’yı ikna etmek için, hala devrede olduğu ve temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Aynı zamanda Arda’nın çok yakın dostları olan Fenerbahçeliliği ile tanınan ünlüler de genç yıldızı prese aldı. Yıldız futbolcunun yakın çevresi de, Aziz Yıldırım’ın yaptığı tekliften haberdar oldu. Emre Belözoğlu, sık görüştüğü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, televizyoncu Acun Ilıcalı ve Rıdvan Dilmen de Atletico Madridli oyuncunun, sarı lacivertlilerin teklifini kabul etmesi adına ikna çalışmalara başladı.
Aysal: Dönerse bizde oynar
G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, dün Galatasaray Televizyonu’nda Arda’nın transferiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken, eski futbolcularının Türkiye’de ancak sarı kırmızılı formayı giyebileceğini söyledi. Aysal, “Arda Galatasaray’a dönebilir. Ancak şu anda onun başka öncelikleri var. İleride Türkiye’ye dönerse de Galatasaray’a döner” ifadelerini kullandı..
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben arda nın yeniden türkiyeye dönüceğini sanmıyorum
 
Akıncı

Akıncı

Üye
ardanın türkiye ye dönmedi:hmmm
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Arda ile ilgili hicbir girişim olmamis .
Yönetim bizzat acikladi . Tamamen medyanin uydurmasi.
 
Akıncı

Akıncı

Üye
o kadar yalan yanlış haber varki gazete okumak içimden gelmiyor :)
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
arda türkiyeye gelse bile galatasaraydan başka bir takıma gitmez
 


Üst Alt