Arda'nın transferine en çok o sevindi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arda'nın transferine en çok o sevindi!


Yılın transferi gerçekleşti ve Arda Turan, Atletico Madrid'e transfer oldu. Arda Turan'ın La Liga ekibi Atletico Madrid'e transferine en çok bir isim sevindi. İşte o isim ve haberin detayları...


Yılın transferi gerçekleşti ve Arda Turan, Atletico Madrid'e transfer oldu. Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi İspanya'da büyük yankı uyandırken; Madrid temsilcisinin teknik direktörü Gregorio Manzano transfer hakkında konuştu.

Arda Turan'ın büyük bir yetenek olduğunu belirten Manzano, "Arda'nın teknik kapasitesi müthiş ve her şeyden önce kaliteli bir insan. Oyun zekası bakımından da gerçekten büyük bir hisse sahip olduğunu düşünüyorum. Ancak benim için önemli olan ve asıl dikkatimi çeken durum Arda'nın karekter ve kişilik sahibi bir futbolcu olması. Arda'nın burada olmasından dolayı gerçekten büyük bir mutluluk içerisindeyim" dedi.

José Luis Pérez Caminero'da yaptığı açıklamada, "Arda, 24 yaşında Galatasaray'ın gibi bir takımın kaptanı. Bu boşuna olan bir durum değildi. Arda'nın kişiliğinde öncülük yatıyor" ifadelerini kullandı.

İspanyol basını ise Arda Turan'ın İspanya'daki 4'üncü Türk olduğunun altını çizerken; Türk futbolunun yeni jenerasyondaki iki önemli yıldızı Arda Turan ve Nuri Şahin'in artık birbirlerine rakip olacağını duyurdu.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yılın transferi gerçekleşti ve
Arda Turan, Atletico
Madrid'e transfer oldu.
:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt