Arda sudan ucuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Arda sudan ucuz
Arda sudan ucuz

Avrupa Şampiyonası’nda tüm futbol otoritelerinin hayran kaldığı, dev kulüplerin talip olduğu Arda’nın ücreti, son yapılan düzeltmeyle yıllık 700 bin YTL’ye çıktı. Takımımızda Lincoln 2.5, Kewell da 1.9 milyon Euro alıyor.
Takımımızın geçen sezonki şampiyonluğunda payı büyüktü; sezon bitiminin hemen ardından Milli Takım kampına koştu, Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giydi. Attığı goller ve oynadığı futbolla şampiyonanın en iyi futbolcuları arasına girip ’turnuvanın en iyileri’ karmalarına alındı... Türk futbolunun ve G.Saray’ın genç yıldızı Arda Turan, son 1 yıla adeta damgasını vurdu. Öyle ki, Avrupa Şampiyonası daha bitmeden İngiltere Premier Lig’in güçlü takımları Newcastle United, Middlesbrough ile Tottenham, İtalya Ligi Serie A’nın dev ekibi Juventus ve Fiorentina milli yıldıza talip oldular. Arsenal’in efsanevi menajeri Arsene Wenger de İsviçre maçında tribünde izlediği Arda için “Fantastik” ifadesini kullanmıştı.
365 BİN EURO ALACAK
Çeşitli transfer tekliflerine rağmen futbolcusunu elinden çıkarmaya hiç niyeti olmayan yönetimimiz de bu konudaki önlemlerini hemen aldı. Sözleşmesi 2010’da sona erecek olan Arda ile yeniden masaya oturan yönetimimiz, futbolcusunu 2013’e kadar elinde tutmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, Arda’nın ücretinde de dev bir arttırıma gitti! Geçen sezon, 450 bin YTL alan genç yıldızın yeni sözleşmesinde yıllık ücreti 700 bin YTL’ye (yaklaşık 365 bin Euro) yükseltildi. Arda’nın sırf Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım’dan kazandığı primse 850 bin YTL idi.
Sarı-kırmızılılar, yılda 2.5 milyon Euro ücret ödediği Lincoln ve yıllık 1 milyon 900 bin Euro karşılığında anlaştığı Kewell göz önüne alınırsa, Avrupa’nın yükselen değeri Arda Turan’ı adeta bedava oynatıyor.

canturgay

canturgay

Üye
Türk futbolcusunun kaderi..:(

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
adam sadece Türk dıe boyle yapılması haksızlık bence lıncolnden 10 gömlek daha üstün bir futbolcu

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bakkal emmi bana bir damacana birde arda :ehe

hiç şaşırmamak gerekli çünkü türke türk değer vermiyor artık öyle bir zamana geldik ne yazzıkki :S

canturgay

canturgay

Üye
bakkal emmi bana bir damacana birde arda :ehe

hiç şaşırmamak gerekli çünkü türke türk değer vermiyor artık öyle bir zamana geldik ne yazzıkki :S
:ehe

aslında 700.000 ytl iyi para yıllık ..ama tabi karşılaştırmayı diğer futbolculara göre yapınca az oluyor ..

mesela bak ben yıllık 100.000 ytl ye oynarımm...hadi bakalım kapanın elinde kalıyorrrrr...:ehe

Atakan

Atakan

Üye
valla 700 e ben oynamam 700 para mı ya arda için

tolgalatas

tolgalatas

Üye
arkadaşlar lincoln geçen sezon takıma en az katkı yapan oyuncu arda en çok katkı yapan ama türkiyede olduğumuz için niye bu kadar yadırgadınız anlamam arda gidersede şaşırmam

qurbuz

qurbuz

Üye
arda ya bukadar verilmesi çok yalnış arda lincolnu unutturdu gelecekte yıldız lincolu geçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...