.Arda: "Schalke'yi eleyebilecek güçteyiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Arda: "Schalke'yi eleyebilecek güçteyiz"
Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Turan, her zaman Galatasaray taraftarı olduğunu ifade ederken Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın Schalke’yi eleyebilecek güçte bir takım olduğunu söyledi.

Tatil için geldiği İstanbul’da GS TV’ye konuşan milli futbolcu, “Biz her zaman Galatasaraylıyız, Galatasaray’ı çok seviyorum. Her zaman takımımızı destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkma başarısını gösteren Galatasaray’ın bir üst turda Schalke ile eşleşmesini değerlendiren Arda, “Schalke’yi eleyebilecek güçteyiz ve umarım eleriz. Ligde de işler yolunda gidiyor ve inşallah daha iyi gider.” şeklinde konuştu.

Eski teknik direktörü Fatih Terim’in çok büyük bir insan ve teknik adam olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Onun orada olması çalışanlardan oyunculara kadar, taraftardan bütün camiaya kadar herkese çok büyük güven veriyor. Bu güvende her yere yansıyor. Umarım Fatih hocam uzun yıllar Galatasaray’da kalır.” diye konuştu.

Ara transfer döneminde olduğunun hatırlatılması üzerine kendisine tekliflerin olabileceğini söyleyen Arda, “Bunlar benim cevaplayabileceğim konular değil. Bunların muhatabı kulübüm ve menajerim.” ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt